26. maj 2020
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: To mænd anholdt efter biltyveri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To mænd anholdt efter biltyveri
Faxe - 19. maj 2020 kl. 12:32
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

To mænd på henholdsvis 33 og 38 år fremstilles tirsdag i grundlovsforhør i retten i Næstved. De blev begge anholdt mandag klokken 11.58 i en rapsmark uden for Store Heddinge og er sigtet for blandt andet biltyveri. Politiet fik mandag morgen en anmeldelse om, at der i løbet af natten var stjålet en Audi fra en landejendom nord for Faxe, og nu havde vidner set bilen på Stevns.

I samarbejde med Midt- og Vestsjællands Politi blev Audien fundet klokken 11.10 på Hærvejen, og politihunde snusede sig frem til de to mænd, der trykkede sig i en mark et stykke væk. De to anholdte er også sigtet for indbrud og tyveri af en ATV og en påhængsvogn, og da den 38-årige havde en halskniv og otte gram amfetamin på sig ved anholdelsen, blev han også sigtet for overtrædelse af knivloven og lov om euforiserende stoffer. Anklagemyndigheden vil anmode om, at retsmødet bliver afholdt for lukkede døre.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk