17. oktober 2019
Den 51-årige nægtede at have skudt sin ven med en pumpgun, og han har efter eget udsagn heller ikke været med til at stjæle bilerne. Foto: Carsten Lysdal
Den 51-årige nægtede at have skudt sin ven med en pumpgun, og han har efter eget udsagn heller ikke været med til at stjæle bilerne. Foto: Carsten Lysdal
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tiltalt for at skyde ven med pumpgun: Han overfaldt mig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tiltalt for at skyde ven med pumpgun: Han overfaldt mig
Faxe - 19. juni 2018 kl. 01:27
Af Morten Chas Overgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mandag startede sagen mod en 51-årig mand, der står anklaget for, hvad der minder om scener fra computerspillet Grand Theft Auto. Ifølge det 14 sider lange anklageskrift, der tog anklager Skipper Pelle Falsled næsten en halv time at læse højt, har den 51-årige blandt andet skudt sin bekendte i begge fødder med en pumpgun, sat ild i hans lejlighed og slået ham flere gange i hovedet med et baseballbat den 16. september sidste år. Og det var bare starten.

arrow Læs også: 52-årig gik amok på Sydsjælland: Landsretten nedsatte straffen

Her efter skulle den 51-årige nemlig have truet politiet med våben, inden han begyndte at stjæle biler i både Næstved og Faxe Kommune. Bilerne stjal han ifølge tiltalen ved at true bilister med enten en økse, et baseballbat eller en pistol, og flere gange brød han ind i huse, for at tvinge de rædselsslagne husejere til at udlevere nøgler til deres biler.

Den 51-årige erkendte, at han havde været med til at begå et indbrud inden besøget hos vennen, og at han havde været »helt skudt af på stoffer«, men der stoppede erkendelserne også. Han husker nemlig episoden noget anderledes, end det fremgår af anklageskriftet.

- Om natten overfalder han (vennen red.) mig pludselig og hugger ud efter mig med en kniv, så jeg får et snitsår på underarmen. Han har også stjålet det kokain, jeg havde gjort klar til om morgenen, og han havde også taget nogle af mine penge, så jeg sagde til ham, at han skulle slappe af, og så gjorde jeg noget ny kokain klar, som vi kunne ryge om morgenen, forklarede den 51-årig med rusten stemme.

- Så du lod ham ryge med, selvom han havde overfaldet dig? spurgte anklager Skipper Pelle Falsled med et løftet øjenbryn.

- Ja, jeg er jo en pleaser, og jeg gider ikke slås, hver gang der sker det mindste, lød det fra den 51-årige.

Den 51-årige nægtede også, at det var ham, der efterfølgende truede sig til de i alt syv biler, og du kan læse om hele sagen i DAGBLADET og Sjællandske tirsdag den 19. juni.

arrow 10 års fængsel for trusler, røverier og vild flugt
03. juli 2018 kl. 14:07 Opdateret: kl. 14:07
arrow Skød mand i benene da han ikke ville være med til røveri
06. maj 2018 kl. 07:30 Opdateret: kl. 07:30
arrow Skudt i anklerne: Mand sigtes for drabsforsøg
17. september 2017 kl. 13:09 Opdateret: kl. 14:16
Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / SJÆLLANDSKE / HASLEV-FAXE POSTEN
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 7.00 og 15. BREAKING-nyheder udsendes efter behov
* skal udfyldes
Ønsker at modtage: *
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk