3. august 2021
Mads Lynge Laursen (tv) og Kent Anker Pedersen er initiativtagere til det fælles projekt med tankstation, vaskehal og selvbetjeningsbutik i Sløjfen i Faxe. 	Foto: Anders Ole Olsen
gallery icon

Se billedserie

Mads Lynge Laursen (tv) og Kent Anker Pedersen er initiativtagere til det fælles projekt med tankstation, vaskehal og selvbetjeningsbutik i Sløjfen i Faxe. Foto: Anders Ole Olsen
Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tankstation med ubemandet butik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OBS! Denne artikel er en betalingsartikel og kan derfor kun læses af abonnenter eller mod betaling.

Tankstation med ubemandet butik
Opdateret 17. juni 2021 kl. 13:38
Faxe - 17. juni 2021 kl. 06:59
Af Nikolaj Rasch Skou

Den kommende Go'on tankstation og vaskehal i Sløjfen i Faxe får også en døgnåben selvbetjeningsbutik.

Byggeplanen er lagt i hænderne på den lokale entreprenør, Svend Erik Larsen & Søn, og fra 15. september vil man kunne køre ind i Sløjfen vest for Faxe for at vaske bilen og tanke benzin og diesel.

Den 10 ton tunge brændstofbeholder blev lagt i jorden i går i løbet af bare 10 minutter, og senere ankommer der også en 40 fods skibscontainer, som indeholder en komplet dagligvareforretning med 300-400 forskellige varer. En døgnåben selvbetjeningsbutik, hvor man scanner og betaler varerne med sin mobiltelefon.

Tankstationen hedder Go'on, og den er ejet af Stine og Kent Anker Pedersen, der i forvejen driver Allerslev Vognmandsforretning og en Go'on-tank i Præstø.

- Den nye tank i Faxe får fire standerpladser og mulighed for at tanke sprinklervæske på bilen. Desuden kommer der to vaskehaller og en stor vaskeplads, hvor du kan håndvaske dine fælge og spejle, inden bilen køres ind i hallen. Vaskeprisen begynder ved 69 kroner, og så giver vi op til 25 procent rabat for medlemmer, fortæller Kent Anker Pedersen.

Et års udvikling
Han har kendt Mads Lynge Laursen i mange år, og hans helt nye koncept, en selvbetjent dagligvarebutik under butikskæden Nærkøb, får premiere i Sløjfen i Faxe.

- Det sker fordi, der er mange, som har efterspurgt en forretning på Facebook. Vi sætter en kaffeautomat op i ventelokalet, hvor du kan købe varme drikke til en flad 10'er, men ikke mere end det, siger Stine Pedersen.

- Jeg har arbejdet et år med at udvikle butikskonceptet i firmaet Retail360.dk, som jeg er medejer af. Noget af det dyreste i dag ved at drive en dagligvareforretning er at have personale. Der er borgerforeninger mange steder, som gerne vil ansætte en købmand til en lille butik i deres landsby, men det er for dyrt. Med vores koncept kan man leje en forretning for 10.000 kroner om måneden, som man driver med en plan for, hvem der fylder varer op og gør rent. Det er overkommeligt, mener Mads Lynge Laursen, der også ser campingpladser som oplagte muligheder.

- Forretningen her i Faxe vil få leveret varer fra Jungshoved, hvor min kone har en Nærkøb, og nu vil vi gerne teste konceptet af her, siger han.

- Butikkerne findes i Sverige og er udbredt i Asien. Og nu går vi ud med vores helt eget design. Vi vil sælge kolde øl og vand, slik, is, mejerivarer og brød, men vi får meget andet på hylderne, og priserne vil svare til niveauet i Meny-kæden, siger Mads Lynge Laursen, der er meget spændt på kundernes reaktion.

- Vi samarbejder med Nærkøb, fordi kæden er Danmarks største med 550 butikker. Men hvis man lejer en butik hos Retail360.dk, så bestemmer man naturligvis selv, hvor varerne skal leveres fra, siger han.

Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk