14. juli 2020
Tanja Larsson (S) vil kæmpe for, at Faxe Kommune får et regionalt skattecenter og de arbejdspladser, der hører med. Foto: Jørgen C. Jørgensen
Tanja Larsson (S) vil kæmpe for, at Faxe Kommune får et regionalt skattecenter og de arbejdspladser, der hører med. Foto: Jørgen C. Jørgensen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tanja Larsson: Kæmp for at få SKAT hertil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tanja Larsson: Kæmp for at få SKAT hertil
Faxe - 14. december 2019 kl. 12:52
Af Cecilie Hänsch
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

250 arbejdspladser. Det er anslået, det antal, der følger med, hvis man er så heldig at få placeret det kommende »regionale skattecenter med fokus på kontrol« hos sig.

Et skattecenter, der ifølge statsminister Mette Frederiksen (S) gerne skulle blive det første af i alt fire sådanne regionale skattecentre.

Det første skattecenter indgår i den finanslovsaftale, der netop er indgået i Folketinget. Og spørger man folketingsmedlem Tanja Larsson (S) fra Faxe Ladeplads, så er det en gylden mulighed for Faxe Kommune.

- Vi er så heldige at Haslev ligger centralt når du kigger på infrastruktur. Haslev er beboet af masser af veluddannede mennesker - og vi har både eksisterende bygninger og fine byggegrunde, som kan danne ramme om sådan et nyt skattecenter, siger Tanja Larsson.

- Men ingenting kommer som bekendt til den, der bare sidder med hænderne i skødet. Så hvis vi vil gøre os nogen forhåbninger om at komme i betragtning, så er det nu, vi skal gøre vores hoser grønne. Fortælle, hvor attraktive, vi er, konstaterer hun.

Net-artiklen her er en forkortet version af en artikel, der bringes i Dagbladet Ringsted, Dagbladet Køge og i Sjællandske Næstved fredag den 13. december.

Du kan købe adgang til at læse hele artiklen - og resten af dagens avis - på linket her: www.sn.dk/kobeavis

Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk