21. september 2020
I oktober sidste år trængte politiet ind i en villa på Sydskrænten i Haslev, hvor de fandt et skunklaboratorium, der har ligget skjult i villakvarteret. Nu er der faldet dom i sagen. Foto: Morten Chas Overgaard
I oktober sidste år trængte politiet ind i en villa på Sydskrænten i Haslev, hvor de fandt et skunklaboratorium, der har ligget skjult i villakvarteret. Nu er der faldet dom i sagen. Foto: Morten Chas Overgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Syv dømt i kæmpe skunklaboratorie-sag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Syv dømt i kæmpe skunklaboratorie-sag
Faxe - 19. juni 2019 kl. 13:04
Af Kathrine Harvey
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Retten i Nykøbing Falster afsagde tirsdag eftermiddag dom i en længerevarende sag vedrørende dyrkning af mere end 100 kilo skunk i Haslev og på flere adresser på Lolland.

arrow Læs også: Fængslet: Nægter at stå bag omfattende skunk-produktion

De tiltalte i sagen - seks mænd og en kvinde - blev alle idømt lange fængselsstraffe, oplyser Sydsjællands og Lolland Falsters Politi i en pressemeddelelse.

Retten dømte alle de tiltalte for grov narkotikakriminalitet og groft tyveri af strøm til brug for produktionen af skunk. Forholdene blev opdaget af politiet tilbage i 2018. Retten udmålte straffene til mellem 1 år til 3 års ubetinget fængsel.

Fem af de tiltalte havde ikke dansk statsborgerskab og blev udvist i forbindelse med dommen. Tre tiltalte blev udvist i perioder fra 6 år til 12 år. To tiltalte, der forud for sagen havde boet i Danmark i mere end 20 år, blev udvist for bestandigt.

- Jeg er meget tilfreds med, at retten har fundet det bevist, at alle de tiltalte har været involveret i den omfattende dyrkning af skunk og har udmålt straffe, der klart signalerer, at vi har at gøre med grov kriminalitet, siger anklager Chris Martinsen.

Sagen er anket til Østre Landsret.

arrow Skunk-laboratorium fundet i villakvarter
08. oktober 2018 kl. 14:01 Opdateret: kl. 14:07
Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk