17. maj 2021
Andres Bagger-Hansen indviede Sofiendal Skaterpark onsdag eftermiddag, da der var et kort ophold i regnen. Foto: Jørgen C. Jørgensen
gallery icon

Se billedserie

Andres Bagger-Hansen indviede Sofiendal Skaterpark onsdag eftermiddag, da der var et kort ophold i regnen. Foto: Jørgen C. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Super god bowle kan være meget glat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Super god bowle kan være meget glat
Faxe - 26. oktober 2017 kl. 21:15
Af Nikolaj Rasch Skou

Regnen stoppede, og solen brød igennem skyerne en lille time før den officielle indvielse af Sofiendal Skaterpark ved Haslev Svømmehal onsdag eftermiddag.

Dermed tørrede betonoverfladen i den store nye skålformede »bowle«, som byens og omegnens børn og unge fremover kan boltre sig i på rulleskøjter, BMX-cykler, skateboard og skatescootere (løbehjul, red.).

- Vi har en gruppe aktive unge mennesker her i byen, som selv har fået skatercentret i Vestergade op og køre, og de kunne godt tænke sig et anlæg udendørs. Alle var enige om, at placeringen skulle være her ved siden af Haslev Hallerne, hvor der i forvejen kommer en masse fritidsbrugere, og der ligger en skole ved siden af, så skaterparken kan også bruges i undervisningen. Ikke kun i idræt. Jeg giver is til hele den klasse, der kan få sat den ligning op, som fortæller, hvor mange liter vand, hver borger i Haslev skal komme med, for at fylde bowlen. Og jeg vil gerne tages på ordet!, sagde erhvervs- og kulturvalgets formand Dorte Nybjerg (V).

- Det er med stor spænding, at jeg ser frem til, hvordan man skater i sådan en bowle. En ting er helt sikkert - I får ikke mig at se i den, sagde Dorte Nybjerg, og det var tegnet til, at en af Haslevs bedste skatere, Andreas Bagger-Hansen, brød det røde bånd, ved at lade sig falde ned i den store åbne gryde med rulleskøjter på.

Siden oktober sidste år har det været obligatorisk at bruge mundbind i blandt andet det offentlige rum og detailhandlen. Ønsker du, at mundbindet droppes hurtigst muligt?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk