26. marts 2019
Sunshine Bands 16 medlemmer vandt HGP 2018 med sangen "Vi kan og vi vil". Foto: Nikolaj Rasch Skou
gallery icon

Se billedserie

Sunshine Bands 16 medlemmer vandt HGP 2018 med sangen "Vi kan og vi vil". Foto: Nikolaj Rasch Skou
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sunshine Band har vundet HGP 2018 - se videoen nederst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sunshine Band har vundet HGP 2018 - se videoen nederst
Opdateret 28. oktober 2018 kl. 07:19
Faxe - 27. oktober 2018 kl. 21:15
Af Nikolaj Rasch Skou
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sunshine Band fra Kulturhuset i Slagelse har med nummeret »Vi kan og vi vil« vundet Handicap Melodi Grand Prix, HGP 2018, i dag i Faxe Hallen.

Afgørelsen var tæt imellem dem og konkurrencens nummer to, White Stars fra Hvidovre, der især begejstrede dommeren Kristian Thulesen Dahl (DF), som roste deres sang »Povl er død« for at være dagens eneste rigtige rocknummer.

Mens den anden partileder i dommerpanelet Mette Frederiksen (S) var mest varm på »Sommer og jeg« af det lokale The FSU Band fra Faxe, som var en afdeling af Krudtuglerne, der ikke deltog, fordi de arrangerende HGP 2018 på hjemmebanen.

- Det er femte gang, vi har det her i Faxe siden 2001. Og det er igen en fantastisk glad og rørende aften, siger Martin Hillerup, der som den ene del af det faste konferenciererpar med Ib Elberg gav den gas på luftguitaren i mindet om netop afdøde Kim Larsen på »Køb Bananer«, »Haveje« og »Om lidt blir her stille«, som fik mange til at fælde en tåre.

Sunshine Band som blev dannet i 2010 og vandt i 2016. Sejren i dag betyder, at der skal holdes HGP i Slagelse igen i 2019.

Der blev indsamlet næsten 10.000 kroner til Knæk Cancer ved salg af Faxe Sociale Udviklingcenters, FSU, plakater. Og samtlige 600 entrebilletter til Faxe Hallen blev revet væk.

Se videoen fra festen her:

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk