20. oktober 2018
Steen Nørskov, politiinspektør hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi indledte pressemødet.  Bente Møller, overlæge og sektionsleder i Styrelsen for patientsikkerhed, oplyser, at man fortsat følger politiets efterforskning tæt med henblik på at få afklaret, om der er risiko for andre tilfælde af samme type forgiftning, som man skal være opmærksom på.  Foto: Kathrine Harvey
Steen Nørskov, politiinspektør hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi indledte pressemødet. Bente Møller, overlæge og sektionsleder i Styrelsen for patientsikkerhed, oplyser, at man fortsat følger politiets efterforskning tæt med henblik på at få afklaret, om der er risiko for andre tilfælde af samme type forgiftning, som man skal være opmærksom på. Foto: Kathrine Harvey
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Styrelsen for patientsikkerhed: Vi følger sagen tæt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Styrelsen for patientsikkerhed: Vi følger sagen tæt
Faxe - 19. oktober 2017 kl. 21:39
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Bente Møller, overlæge og sektionsleder i Styrelsen for patientsikkerheds afdeling, oplyser til avisen, at man har fulgt forgiftningssagen fra Haslev tæt hele torsdagen, og at man fortsat gør det.

arrow Læs også: To børn døde: Familie satser på ny start i København

- Vores rolle er at sikre den raske befolkning - altså at det samme ikke sker for andre, og i denne sag har vi fokus på, om der bliver indberettet andre tilfælde end dem, der nu er fra familien i Haslev. Derfor er politiets videre efterforskning vigtig for os i forhold til at få klarlagt, om der er tale om enkeltstående tilfælde i Haslev eller ej. Aktuelt er der ikke rapporteret andre tilfælde, siger hun til avisen torsdag aften, efter pressemødet.

Tidligere på dagen torsdag gik Styrelsen for patientsikkerhed ud med en pressemeddelelse, hvor man gør opmærksom på symptomerne på fødevareforgiftning, som er kvalme, opkastning, mavesmerter og diarré. Styrelsen anbefaler, at borgere med tegn på fødevareforgiftning kontakter lægevagten eller 1813.

- Det er vigtigt, at folk reagerer hurtigt, hvis der er tegn på forgiftning, siger Bente Møller.

arrow Efter mulig forgiftning: Familie vil ikke tilbage til flygtningebolig
15. december 2017 kl. 20:55 Opdateret: kl. 20:55
arrow To børn døde - rapport konkluderer: Myndighederne handlede korrekt
09. november 2017 kl. 14:13 Opdateret: kl. 16:26

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk