3. juni 2020
Jens Risom ved, om nogen, hvordan man får succes med turisme-projekter i en skov. Foto Morten Chas Overgaard
Jens Risom ved, om nogen, hvordan man får succes med turisme-projekter i en skov. Foto Morten Chas Overgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stor opbakning til ambitiøse planer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stor opbakning til ambitiøse planer
Faxe - 07. februar 2020 kl. 15:52
Af Morten Chas Overgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Når man har en idé til en aktivitetspark i Faxe, må det efter opførelsen af Skovtårnet føles som at skulle lave »den svære toer« til en kæmpe Hollywood-succes.

Men hvis man skal blive i film-analogien, så høstede Joachim Moltkes planer om en aktivitetsskov omkring Jomfruens Egede, decideret strygende anmeldelser.

- Det her er et fantastisk initiativ, og det passer rigtig godt ind i kommunens profil. Vi mangler præcis et tilbud af den her karakter, så vi har noget andet at byde på i den her del af kommunen, men I skal nok hellere bygge tyve end ti værelser, for der er en kæmpe efterspørgsel efter overnatningsmuligheder. Det her ser ekstremt spændende ud, så bare se at blive færdige i en rasende fart, så vi kan sende gæster i jeres retning, lød det velfornøjet fra godsforvalter og administrerende direktør på Gisselfeld Kloster, Jens Risom, da Joachim Moltke præsenterede planerne for området på en idémøde på Bavneskolen onsdag aften.

Net-artiklen her er en forkortet version af en artikel, der bringes i Dagbladet Ringsted, Dagbladet Køge og i Sjællandske Næstved fredag den 7. februar.

Du kan købe adgang til at læse hele artiklen - og resten af dagens avis - på linket her: sn.dk/kobeavis

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk