18. december 2017
Jon Dahl Tomasson har ikke spillet siden VM i 2010, men helt rusten var verdens bedste inderside dog ikke blevet. Foto: Jens Wollesen
gallery icon

Se billedserie

Jon Dahl Tomasson har ikke spillet siden VM i 2010, men helt rusten var verdens bedste inderside dog ikke blevet. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stjernestøv i Ladepladsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stjernestøv i Ladepladsen
Faxe - 18. juni 2017 kl. 10:33
Af Morten Overgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De er blevet ældre - ingen tvivl om det - men der er stadig masser af både stjernestøv og klasse over de gamle landsholdskoryfæer, der fredag besøgte Faxe Ladeplads til en opvisningskamp mod Kalles hold fra FLI.

Både børn og voksne stimlede sammen om stjernerne, der sad og småsludrede i klubhuset før kampen, og selvom de tilsammen har spillet i nogle af Europas største klubber, så var da alligevel noget rust, der skulle bankes af.

- Jeg har ikke spillet hverken kampe eller træningskampe siden VM, men det skal nok blive sjovt, lød det fra oldboys-landsholdets kaptajn Jon Dahl Tomasson, inden kampen.

- Vi har rigtig mange gode defensive spillere, så vi kan forhåbentlig koncentrere os om at lave kasser oppe foran, men hvis jeg skal være helt ærlig, så håber jeg bare, at jeg kan gå i morgen, grinede Jon Dahl Tomasson, inden han forlod de mange børn, der var mødt frem for at få et glimt af deres idoler, for at gøre klar til kampen.

Formand for FLI, Tom Hammer, var overordentlig glad for det fine besøg, og han glædede sig til at se fodbold i verdensklasse, men måske samtidig også et par mål til de lokale helte.

- Det er jo kæmpe stort. Vi er det eneste hold på Sjælland, der kommer til at spille mod dem i år, og Sepp Piontek fortalte, at det er det stærkeste hold, de næsten kan stille med, lød det fra formanden.

Det kan godt være, at der efterhånden er mere havetraktor end plæneklipper over Stig Tøfting, men for pokker hvor kan den mand dog bare lægge en aflevering, og sammen med landsholdskollegaerne, gav han publikum det show, som mange var kommet efter.

Mål blev det dog ikke til for de lokale drenge, der måtte se sig slået med hele 10-0.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk