25. september 2020
Frank Månsson (tv) og resten af holdet melder alt klar til den tiende udgave af Haslev Festdage. Foto: Nikolaj Rasch Skou
gallery icon

Se billedserie

Frank Månsson (tv) og resten af holdet melder alt klar til den tiende udgave af Haslev Festdage. Foto: Nikolaj Rasch Skou
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stilhed før stormen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stilhed før stormen
Opdateret 14. juni 2018 kl. 17:25
Faxe - 14. juni 2018 kl. 17:13
Af Nikolaj Rasch Skou
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kopimaskinen knurrer af overanstrengelse inde i »førerbunkeren«, hvor Frank Månsson igen trækker i trådene.

arrow Læs også: Fire nye navne: Rock, post-punk og urban pop til festdagene

- Så meget larm laver min printer altså ikke derhjemme, siger han og trækker med sit vanlige store smil et lettere krøllet stykke A3-papir ud af maskinen.

Der er mange praktiske detaljer og informationer at holde styr på, så alt klapper på den tiende udgave af Haslev Festdage, der i jubilæumsåret er udvidet med scenen nummer to, hvor der navnlig er store forventninger til John Mogensen Show Band, som går på lørdag klokken 11.30, imens der serveres 1.000 gratis tarteletter under åben himmel. Samme dag klokken 14 åbner Aqua den store scene med en kæmpe fest, efterfulgt af Danser med drenge 16.30, Citybois 18.45, The Sandmen 21.15 og Kato 23.30.

Samtidig vises VM-fodboldkampen Danmark-Peru på den lille scene fra klokken 18.

Festdagene åbner som altid fredag, og det kan kun blive en stor fest, da vejret denne gang tegner perfekt uden regn eller for megen varme. 21 grader siger vejrudsigten.

- Vi er fuldstændig klar til, at det vælter ind med glade mennesker fredag klokken 15, og der er stadig billetter at få i døren, siger Frank Månsson.

Festdagene åbnes af rapperen Marvelous Mosell fredag klokken 17.15, efterfulgt af Rasmus Seebach klokken 20 og Infernal klokken 23.

Så kommer Peter Nielsen ind skurvognen. Han er ansvarlig for campingpladsen, som han har bygget op sammen med Martin Hjortgaard.

- Vi har udvidet campingområdet, så der er plads til telte ned langs de store graner. Og på selve cirkuspladsen kan der stå 37 campingvogne. Der er plads til 125 mennesker, og vi har faktisk solgt alle pladserne. De første ruller ind her torsdag eftermiddag, siger Peter Nielsen, da han viser pladsen frem, der naturligvis er godkendt af brandmyndigheden. Og så er den også forsynet med en stor bar, der er åben, når musikken ikke spiller inde på festpladsen.

- Det bliver rigtig godt. Der er musik for alle aldre. Der er meget at glæde sig til, mener Peter Nielsen.

Mens vagterne plejer at have helt styr på begivenhederne inde på festpladsen, var der i 2017 skår i glæden udenfor, hvor der flere steder i Haslev desværre var flere voldsepisoder, røverier og en voldtægt lørdag aften.

Det sker forhåbentlig ikke igen. Politiet har i hvert fald netop i denne uge iværksat en »synligt-tilstede-i-Haslev-kampagne«, for at overvåge utryghedsskabende unge mennesker i nattelivet.

arrow TV-2 spiller til Haslev Festdage 2019
19. november 2018 kl. 11:07 Opdateret: kl. 11:07
arrow Tiende gang blev en succesfuld fest
18. juni 2018 kl. 11:30 Opdateret: kl. 11:30
arrow Video: Aqua gav koncert på Haslev Festdage
16. juni 2018 kl. 15:03 Opdateret: kl. 23:04
Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk