9. juli 2020
Simon Talbot har modtaget flotte anmeldelser for sit show »Make Denmark Great Again«, og nu kommer han til Haslev sammen med Jakob Svendsen og Victor Lander, hvor stand-up kommer tilbage på programmet på Bykroen.Foto: Jens Wollesen
Simon Talbot har modtaget flotte anmeldelser for sit show »Make Denmark Great Again«, og nu kommer han til Haslev sammen med Jakob Svendsen og Victor Lander, hvor stand-up kommer tilbage på programmet på Bykroen.Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stand-up på Bykroen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stand-up på Bykroen
Faxe - 15. oktober 2019 kl. 19:47
Af Morten Chas Overgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvis man er til stand-up og bor i Haslev, skal man ofte ud på lidt af en tur for at få trænet lattermusklerne, men torsdag den 24. oktober kommer komikken til byen, når Simon Talbot, Jakob Svendsen og Victor Lander besøger Bykroen.

Det er første gang i mange år, der er stand-up på Bykroen i Haslev, og det er ikke hvem som helst, der dukker op til arrangementet.

Simon Talbot har netop turneret landet tyndt med showet »Make Denmark Great Again«, der indeholdt klip fra hans - i sidste ende - succesfulde forsøg på at slå igennem i USA. Showet høstede flotte anmeldelser og landede samtidig Simon Talbot en nominering til årets komiker i et historisk stærkt felt.

Jakob Svendsen har tidligere været nomineret som Årets Talent til Zulu Comedy Galla hele tre gange - senest i 2018, og så har han også være finalist i DM i stand-up. Jakob Svendsen er en komiker, der ikke er bange for at kaste sig ud i nyskabende idéer, og i hans seneste show »Magten«, er det publikum, der vælger, hvor showet bevæger sig hen.

Victor Lander er nærmest fast inventar på Comedy Zoo i København, når han altså ikke er i gang med at filme næste sæson af Stormester på TV2. Trods sin forholdsvis unge alder, har han allerede masser af stand-up-erfaring og et one-man-show bag sig, og han vil være aftenens vært.

Dørene åbner klokken 18.30, og showet starter klokken 19.30. Billetter til arrangementet kan købes på billetsalg.dk, men man skal nok skynde sig, for der kan maks være 80 publikummer.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk