17. december 2017
De seneste 39 år har klinikken ligget i forbindelse med privaten i Karise. Det kræver en vis grad af disciplin at holde fri, når man har fri, erkender Marianne Ørgaard. Foto: Cecilie Hänsch
gallery icon

Se billedserie

De seneste 39 år har klinikken ligget i forbindelse med privaten i Karise. Det kræver en vis grad af disciplin at holde fri, når man har fri, erkender Marianne Ørgaard. Foto: Cecilie Hänsch
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stadig vild med fødder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stadig vild med fødder
Faxe - 11. august 2017 kl. 09:57
Af Cecilie Hänsch
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Jeg er helt vild med fødder. De er mageløse. Ved du godt, at alle fødder er helt unikke - og at langt de fleste fodstillings-fejl kommer i løbet af livet og ikke er medfødte?

Man kunne tro at emnet fødder var ved at være udtømt, når nu Marianne Ørgaard har beskæftiget sig endda meget indgående med netop fødder i imponerende 40 år.

Men nej.

- Altså, der kommer jo også hele tiden nye behandlingsmetoder til fødder, så der er altid noget nyt. Men det bedste er, at jeg stort set altid sender kunderne ud af døren glade og smilende, fortæller Marianne Ørgaard.

Hun forbryder sig selv mod et af de grundlæggende råd fra fodterapeuter til kunderne; den med at foden - og anklen især - har bedst af at gå i flade sko.

- Men jeg er altså lidt forfængelig. Jeg er kun 158 centimeter høj, så jeg har en lille kilehæl på til hverdag, tilstår Marianne Ørgaard.

Fredag 18. august fejrer hun 40-års jubilæum som selvstændig fodterapeut. En ganske særlig bedrift, når man endnu ikke er fyldt 60.

Net-artiklen her er en forkortet version af en artikel, der bringes i Dagbladet Ringsted og Dagbladet Køge torsdag 10. august og i Sjællandske Næstved fredag 11. august.

Du kan købe adgang til at læse resten af artiklen - og resten af dagens avis - på linket her: http://sn.dk/modules/sn/flow_page_buy?utm_source=FAXE&utm_medium=SN&utm_campaign=avislink

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk