5. august 2021
Foto: Cecilie Hänsch
gallery icon

Se billedserie

Foto: Cecilie Hänsch
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sommerbebuder: Flaget til tops

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sommerbebuder: Flaget til tops
Faxe - 21. juni 2021 kl. 15:39
Af Cecilie Hänsch

Huen på hovedet, glasset i hånden - og en sommer med ét tema: fest. Sådan ser et øjebliksbillede af årets første studenter fra MSG Haslev Gymnasium ud.

Mandag formiddag fik Rikke Nilsson fra 3.a, Tobias Bjørnsfeldt fra 3.c, Emma Bloch Frandsen fra 2.b og Rasmus Aggersbo Dinsen fra 3.b æren af - som årets første studenter - at hejse Dannebrog på den store flagstang i parked ved MSG.

Eller: Flagdugen er så stort, at det snildt krævede fire nyslåede studenter at holde flaget fri af græsset inden Tobias Bjørnsfeldt blev sat til at dreje på det store håndsving, der sendte flaget til tops.

Forud var gået nogle intense morgentimer, hvor de fire studenter hver skulle op til den sidste eksamen. To gange dansk og to gange historie.

- Det gik vel ok, men det kunne have gået bedre. Det vigtigste er vel egentlig, at det er overstået, siger de fire studenter næsten med én stemme.

Fra formiddagens fejring gik turen hjem i familiens skød for mere fejring. Og ellers står den på fest resten af sommeren.

Mens Rikke Nilsson og Tobias Bjørnsfeldt skal holde sabbatår, så tager Emma Bloch Frandsen et år til Norge for at arbejde på hotel, mens Rasmus Aggersbo Dinsen tager direkte til Odense for at læse på Syddansk Universitet, SDU.

På fredag holder rektor Lene Eilertsen den store dimissions-tale, men de allerførste studenter fik også et par ord med på vejen:

- I er den årgang, der har været ramt allermest af corona-nedlukning, hjemsendelse og virtuel undervisning. Men også det har I overvundet. Den læring giver jer ballast til at klare de udfordringer, livet sender i jeres retning, sagde Lene Eilertsen blandt andet.

Og med huen på hovedet er det også den følelse, de fire studenter går sommeren i møde med:

- Nu kan vi klare alt.

Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk