8. maj 2021
Team Fri BikeShop - Zealand Cycling Junior var ude at lufte de nye Scott Foil20-cykler fra Fri BikeShop i Haslev.Foto: Carsten Markholt
gallery icon

Se billedserie

Team Fri BikeShop - Zealand Cycling Junior var ude at lufte de nye Scott Foil20-cykler fra Fri BikeShop i Haslev.Foto: Carsten Markholt
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Søren svedte i sadlen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Søren svedte i sadlen
Faxe - 02. maj 2021 kl. 17:36
Af Morten Chas Overgaard

Cykelholdet Team Fri BikeShop - Zealand Cycling Junior har fået en flyvende start med en podieplacering i årets første løb, og når de stiller til start, er det med Fri BikeShop på maven.

Søren Dahl, der ejer Fri BikeShop i Haslev er nemlig hovedsponsor, og han sørger blandt andet for, at udstyret altid er i orden.

- Søren er vores hovedsponsor, og vi kan ikke undvære ham. Han har lige sørget for spritnye Scott Foil20-cykler til holdet, og når man har en sponsor, der tager sig så godt af rytterne, så bliver man også nødt til at give lidt igen, griner Martin Flindt Møller, der er teammanager på holdet.

Han er ofte i kontakt med Søren Dahl, og holdsponsoren havde faktisk selv lagt op til idéen om at køre en tur med holdet, så Martin Flindt Møller fik arrangeret, at holdet og en teambil stod klar foran forretningen søndag klokken ti.

- Han havde sagt, at hvis vi skulle ud at køre, ville han gerne med på et tidspunkt, og det skal han da ikke sige to gange, så vi tog ham med på tur. Drengene havde fået at vide, at de skulle køre ham midt over, og han fik også lov til at svede, men han klarede det faktisk rigtig fint, lyder det fra teammanageren.

Det blev til en tur på omkring 120 kilometer rundt i det sydsjællandske landskab, hvor den blandt andet stod på parløb og et minicykelløb, og selvom Søren stadig ved, hvordan man træder i pedalerne, så kunne han alligevel ikke hamle op med rytterne, så en miniløbssejr må han fortsat kigge langt efter.

Til gengæld lovede han drengene, at en podieplads i næste løb udløser for 1000 kroner energi-gel og druesukker, så selvom han ikke sidder i sadlen, bidrager han stadig med masser af motivation.

Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk