17. maj 2021
Christina Birkemose vil fokusere på at være til stede for de mennesker, der har valgt hende. Per Thomsen afløser Christina Birkemose som gruppeformand i Socialdemokratiet i Faxe Kommune. Foto: Kim Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

Christina Birkemose vil fokusere på at være til stede for de mennesker, der har valgt hende. Per Thomsen afløser Christina Birkemose som gruppeformand i Socialdemokratiet i Faxe Kommune. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Socialdemokraterne skifter gruppeformand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Socialdemokraterne skifter gruppeformand
Faxe - 04. marts 2020 kl. 16:08
Af Morten Chas Overgaard

Socialdemokratiet i Faxe Kommune skifter gruppeformand. Det er Christina Birkemose, der bliver afløst af Per Thomsen, men det er fortsat Christina Birkemose, der er borgmesterkandidat i partiet, ligesom hun beholder pladsen i sine respektive udvalg.

- Jeg er optaget af at passe mit arbejde i mine udvalg og i byrådet, og jeg har fokus på at være til stede for dem der har valgt mig. Det gælder både i partiet og i byrådet, siger Christina Birkemose.

Formand for partiforeningens bestyrelse, Lissie Andréa, bekræfter, at man har skiftet gruppeformand, men hun ønsker ikke at kommentere sagen yderligere.

Per Thomsen overtager rollen som formand for byrådsgruppen, og han skal dermed stå for at tegne den overordnede linje for socialdemokraternes byrødder. Og selvom det kan lyde som meget ansvar, så er det ikke en helt ny rolle for Per Thomsen.

- Jeg føler, at jeg har god erfaring fra min formandstid i 3F, hvor jeg jo havde ansvaret for en masse kollegaer og medarbejdere og var ansigtet udadtil. Og så var jeg jo faktisk også gruppeformand i en periode, mens Knud Erik (Hansen red.) var borgmester, så jeg ved godt, hvad jeg går ind til, siger Per Thomsen.

Udover at være byrådsgruppens ansigt udadtil, vil det også være Per Thomsen, der kommer til at stå for partiets andel i fremtidige budgetforhandlinger.

Siden oktober sidste år har det været obligatorisk at bruge mundbind i blandt andet det offentlige rum og detailhandlen. Ønsker du, at mundbindet droppes hurtigst muligt?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk