19. september 2019
Foto: Morten Chas Overgaard
gallery icon

Se billedserie

Foto: Morten Chas Overgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Smukt farvel til Arne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Smukt farvel til Arne
Faxe - 21. marts 2019 kl. 10:18
Af Morten Chas Overgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Arne Skovbæk engagerede sig i alt, hvad han kunne komme i nærheden af, og hans store engagement i både kirken, kulturen og i det politiske liv har rørt rigtig mange mennesker.

Det stod klart, da en stuvende fyldt Hylleholt Kirke, hvor han har været medlem af menighedsrådet siden 1977 og formand siden 1987, onsdag formiddag tog afsked med Arne Skovbæk.

Med sin rolle i menighedsrådet og sine 24 år som medlem af både det gamle og det nye Faxe Byråd, har Arne Skovbæk engageret sig i store fællesskaber, og han gik aldrig halvt ind i tingene.

- Arne udviste altid stor grundighed, når han formidlede. Navne, datoer og sågar sidetal, som ingen af os dødelige ville kunne huske, fik han med. Hans søskende kunne ikke altid overskue at lytte til ende, når han først havde talt sig varm, for når der kom anekdoter om det ene og det andet, måtte de afbryde og sige: »spørgsmålet var, om du ville komme eller ej«, lød det humoristisk fra sognepræst Erik Grønvall Kempfner, der stod for begravelsen.

Efter en smuk gudstjeneste inviterede familien de fremmødte til en bid mad i sognehuset og takkede både for fremmødet og de mange flotte buketter, der med garanti ville være faldet i blomsterelskeren Arne Skovbæks smag.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / SJÆLLANDSKE / HASLEV-FAXE POSTEN
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 7.00 og 15. BREAKING-nyheder udsendes efter behov
* skal udfyldes
Ønsker at modtage: *
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk