10. maj 2021
Lukas Grahams musikvideoer er ofte fyldt med referencer til danske steder og seværdigheder, og hos Camp Adventure er de stolte af, at man har valgt Skovtårnet.

Foto: Copenhagen Records
gallery icon

Se billedserie

Lukas Grahams musikvideoer er ofte fyldt med referencer til danske steder og seværdigheder, og hos Camp Adventure er de stolte af, at man har valgt Skovtårnet. Foto: Copenhagen Records
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skovtårnet stråler i ny Lukas Graham-video

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skovtårnet stråler i ny Lukas Graham-video
Faxe - 30. september 2019 kl. 19:18
Af Morten Chas Overgaard

For halvanden uge siden udkom musikvideoen til Lukas Grahams nye single »Lie«, hvor bandets forsanger Lukas Forchhammer blandt andet synger fra toppen af Skovtårnet i Rønnede.

arrow Læs også: Skovtårnets første efterårsferie

Nu er der så udkommet en alternativ video med teksterne til sangen, hvor man stort set udelukkende ser Lukas Forchhammer i det ikoniske tårn. Det er nemlig et amerikansk produktionsselskab, der har lavet den officielle musikvideo, hvor der er fokus på kærlighedshistorien i sangen, men da den danske del af produktionen tog til Rønnede for at optage nogle sekvenser, hvor Lukas Forchhammer synger, fik de så mange flotte billeder med, at de kunne fylde en hel musikvideo med dem.

- Normalt udgiver vi en lyric-video, fordi fansene godt kan lide at kunne synge med, selvom de måske ikke helt har lært teksten endnu, og i det her tilfælde var der så meget godt materiale fra Skovtårnet og et par af de andre locations, at det gav mening at lade Lukas fortælle historien direkte. Og så er det jo også et fantastisk flot sted, lyder det fra Torben Ravn, der er administrerende direktør i Copenhagen Records.

Jubel over Skovtårnet som kulisse

Hos Camp Adventure har de svært ved at få armene ned over eksponeringen, og de var ikke i tvivl, da de ringede fra det danske produktionsselskab.

- De kontaktede os, fordi de skulle bruge nogle optagelser fra forskellige locations, og vi er naturligvis rigtig glade og stolte over, at Skovtårnet bliver kulissen til en Lukas Graham-video. Han er jo et kæmpe navn både i Danmark men også internationalt, og hans videoer får flere hundrede millioner visninger på YouTube, så det er klart, at der er flere, der kommer til at kende til tårnet, siger udviklingschef i Camp Adventure, Kasper Larsen.

Du kan se hele den nye musikvideo her: https://LukasGraham.lnk.to/LieLyric

arrow 100 ting der er værd at se på Sydsjælland
27. september 2019 kl. 11:31 Opdateret: kl. 15:18
arrow BMX stjernen Kriss Kyle skød film i Camp Adventure
30. august 2019 kl. 14:15 Opdateret: kl. 10:25
arrow Anerkendt amerikansk magasin: Tag op i Skovtårnet
25. august 2019 kl. 14:43 Opdateret: kl. 14:43
Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk