12. december 2017
Borgerlisten inviterer alle - også andre politiske partier - til at deltage i en dialog og debat om skoleområdet 23. oktober klokken 19 til 21.30  på Bavneskolen. Foto: Jens Wollesen
Borgerlisten inviterer alle - også andre politiske partier - til at deltage i en dialog og debat om skoleområdet 23. oktober klokken 19 til 21.30 på Bavneskolen. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skolen sættes til debat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skolen sættes til debat
Faxe - 09. oktober 2017 kl. 13:14
Af NIkolaj Rasch Skou
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mandag den 23. oktober 2017 klokken 19 til 21.30 inviterer Borgerlisten alle borgere til en dialog om skoleområdet i Faxe Kommune.

Debatten foregår i aulaen på Bavnesekolen, Bavnestræde 36 i Dalby. Formålet er at få en konstruktiv dialog og debat om skoleområdet.

- Vi laver debatten, fordi en borger har foreslået os det. Alle er velkomne, og formålet er at få et indtryk af, hvad forældrene mener, der kan ændres i skolerne. Kvalitetsrapporten placerer Faxe Kommune et pænt stykke under landsgennemsnittet, vi har en høj vikardækning og noget der kunne ligne en flugt fra folkeskolerne. Friskoler og privatskoler er forældrenes valg, men de skal vælge det, fordi de mener, at et privat tilbud er det bedste for deres barn. Det skal ikke være fordi, at forældrene føler sig nødsaget til at fravælge folkeskolen, siger Borgerlistens byrådsmedlem Marianne Ørgaard.

Debatmødet indledes med et kort oplæg fra Borgerlisten, hvorefter man debatterer i grupper, og sidst på aftenen laves der en fælles opsamling på debatterne.

Der er ingen tilmelding, man møder bare op i aulaen i afsnit 30, det er bygningen til venstre for den første parkeringsplads.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk