<
24. juni 2021
Vandfald hedder dette smukke maleri af Simon Aaen
gallery icon

Se billedserie

Vandfald hedder dette smukke maleri af Simon Aaen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Simon Aaen udstiller malerier og skulpturer på Emmaus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Simon Aaen udstiller malerier og skulpturer på Emmaus
Faxe - 11. maj 2021 kl. 13:16

Haslev: Resonans - lys, farve og stemning, hedder Simon Aaens nye udstilling som kan ses på Galleri Emmaus på Højskolevej 9 fra 15. maj til 26. august.

Simon Aaen udstiller malerier og bronzeskulpturer. I arbejdet med værkerne har flere ord og begreber virket som katalysator og inspiration for Simon Aaen.

En ro og fordybelse med fokus på natur, nærhed og sansning. Lytte til stilheden og fokuser på naturens foranderlighed.

- Vandringer og bevægelse i indre og ydre landskaber, skaber bevægelse og rytme på maleriets overflade. En overflade, stoflighed med mange lag maling, der vidner om proces, lyder det fra Simon Aaen. I troens rum med det sete i det u-sete. Antydning, skabelse og håb. Død og opstandelse - lyset der bryder mørket.

I forbindelse med åbningen lørdag den 15. maj byder Galleri Emmaus på et glas vin og mulighed for at møde kunstneren, der er til stede hele dagen.

Bemærk at Emmaus ikke holder fernisering pga. Corona, men har normal åbningsdag denne lørdag kl. 13-17. Øvrige åbningsdage er onsdag - lørdag kl. 13-17.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstår du deres løn-utilfredshed?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk