14. april 2021
Deltagerne og deres mentorer ventede på dommen fra seerne, som med deres stemmer afgjorde, hvilke artister, der skulle videre fra første afdeling af semifinalen fredag aften.
gallery icon

Se billedserie

Deltagerne og deres mentorer ventede på dommen fra seerne, som med deres stemmer afgjorde, hvilke artister, der skulle videre fra første afdeling af semifinalen fredag aften.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sidste omgang på scenen for Dan Laursen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sidste omgang på scenen for Dan Laursen
Faxe - 02. april 2021 kl. 22:26
Af Cecilie Hänsch

Det blev ikke til en finaleplads i X Factor for Dan Laursen. Han blev som den første stemt ud af semifinalen fredag aften.

»I am, I am giant«.
Omkvædet til Calvin Harris' og Rag'n'Ball Mans hit er genkendeligt for de fleste, der har hørt radio de seneste måneder.

Og Dan Laursen fik ros for både sin energi, sit »swag« og for at han med mentor Martin Jensens ord »ownede den«, da han som den anden deltager gik på scenen i fredag aftens semifinale i dette års udgave af X Factor.

En udsendelse, som altså endte med at være endestation for Dan Laursens deltagelse i tv-showet.

Undervejs blev der sendt let knubbede ord mellem Martin Jensen og Thomas Blachmann, der mildt sagt ikke er helt enige om musik.

- I dag har jeg set dig indfri nogle af de ambitioner, jeg havde på dine og Martins vegne. Det er jo ikke dig, jeg er efter, Dan. Det er Martin. Jeg synes, du har så mange facetter, som ikke er kkommet i spil, sagde Thomas Blachmann blandt andet.

Martin Jensen, der altså har været Dan Laursens mentor gennem tv-showet, mente til gengæld, at der var lige præcis den mængde »sovs og kartofler«, som der skulle være i Dan Laursens optræden.

- Du leverede varen, det så megafedt ud, konstaterede Martin Jensen.

Men det var altså ikke nok ti at sikre Dan Laursen fra Rønnede en plads blandt de sidste tre deltagere, der gik videre fra fredagens semifinale og til finalen.

Det blev i stedet Solveig, Nikoline Steen Kristensen og Simon og Marcus.

Også Lucca blev nemlig sendt hjem af seerne ved fredagens semifinale.

Men afgangen så ikke ud til at slå Dan Laursen ud.

- Jeg har oplevet så meget igennem det her forløb. Jeg har ikke noget at være ked af, konstaterede han eda publikums dom var faldet.

Dan Laursen har tidligere fortalt, at han har masser af musikalske planer, som kun har fået endnu mere luft under vingerne af deltagelsen i denne vinters X Factor.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk