4. juli 2020
»Det Hvide Hul« er titlen på Kunstnergruppen Sibirien Kunst & Designs nye kunstudstilling, der åbner i Rollosalen i denne uge med fernisering lørdag.
»Det Hvide Hul« er titlen på Kunstnergruppen Sibirien Kunst & Designs nye kunstudstilling, der åbner i Rollosalen i denne uge med fernisering lørdag.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sibiriens sommerudstilling åbner lørdag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sibiriens sommerudstilling åbner lørdag
Faxe - 09. august 2019 kl. 10:37
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kunstnergruppen Sibirien Kunst & Designs sommerudstilling med titlen »Det Hvide Hul« har fernisering lørdag den 10. august klokken 11 til 13 i Rollosalen på Faxe Bibliotek, Rådhusvej 4 i Faxe.

Udstillerne er Buuti Pedersen, Charlotte Clante, Lykke Bloch Kjær, Denis Virlogeux, Elsebeth Møller, Göran Blomquist, Gunnar Saietz og Henrik Drent, der har ladet sig inspirere af

Faxes enestående vartegn midt i byen, Faxe Kalkbrud, som i dag udvikler sig fra industriel arbejdsplads til en blanding af industriel arbejdsplads og rekreativt område, for besøgende på jagt efter fossiler eller efter naturoplevelser i et unikt menneskeskabt landskab.

Denne enorme udgravning har inspireret medlemmerne af den lokale kunstnergruppe til skabelse af tegninger, akvareller, grafik, malerier og tekstiler, som hver for sig bærer deres personlige kunstneriske udtryk.

Alle er velkomne til ferniseringen på »Det Hvide Hul«, som kan ses mandag klokken 10-17, tirsdag 10-16, torsdag 10-18 og fredag klokken 10-13.

Første åbningsdag er faktisk dagen før ferniseringen, nemlig fredag den 9. august, og sidste åbningsdag vil være tirsdag den 27. august.

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk