27. maj 2020
Foto: Jens Wollesen
gallery icon

Se billedserie

Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billederne: Kø til ny butik varede i timevis

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billederne: Kø til ny butik varede i timevis
Faxe - 21. september 2019 kl. 10:15
Af Cecilie Hänsch
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ole Nielsen kunne godt fornemme på de seneste dages aktivitet på Dansk Outlet Haslevs facebook-side, at der var stor interesse for butikkens åbning.

arrow Læs også: Video: Massiv interesse for ny butik

Men køens længde, da anden viceborgmester Christina Birkemose (S) lørdag klokken 8 klippede den røde snor til forretningen, var han ikke forberedt på.

- Og de bliver bare ved med at komme. Nu er klokken snart ni, og køen uden for er næsten ligeså lang som for en time siden, konstaterede Ole Nielsen.

Han står i spidsen for forretningen, der er nummer 25 på landsplan i kæden Dansk Outlet, der også har forretninger i blandt andet Mørkøv og Korsør.

- Jeg håber, kunderne bliver positivt overraskede over kvaliteten; at der er tale om helt nyt tøj - bare billigere. At varerne præsenteres pænt og at her er personale at spørge, siger Ole Nielsen.

Han forventer at det store åbnings-rykind er overstået i løbet af søndagen - og minder om, at der bliver masser af andre dage at kigge indenfor i butikken:

- Vi har åbent syv dage om ugen og forventer kun at holde lukket fem dage om året; 25. og 26. december, 1. januar, anden påskedag og til vores årlige sommerfest, siger Ole Nielsen.

Dansk Outlet er åbnet i den ene halvdel af det, der indtil for et år siden var Kvickly. I en butik på lige godt 1000 kvadratmeter lige ved siden af SuperBrugsen.

Læs mere i Sjællandske Næstved, Dagbladet Ringsted og Dagbladet Køge mandag 23. september.

Du kan - efter mandag morgen - købe adgang til at læse den digitale version af Sjællandske Næstved på linket her: www.kobeavis.dk

arrow Dansk Outlet åbner i Haslev
19. august 2019 kl. 12:13 Opdateret: kl. 12:13
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk