19. januar 2019
Forfriskende jordbær drikke og jordbærpindemadder stod klar, da sundhedscentret bød indenfor til fem års fødselsdagsfest fredag.
gallery icon

Se billedserie

Forfriskende jordbær drikke og jordbærpindemadder stod klar, da sundhedscentret bød indenfor til fem års fødselsdagsfest fredag.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billederne: Fem år med guf, grin og glæde på sundhedscentret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billederne: Fem år med guf, grin og glæde på sundhedscentret
Faxe - 08. juni 2018 kl. 17:31
Af Kathrine Harvey
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Faxe Sundhedscenter fejrede fredag fem års fødselsdag i stor stil med læskende jordbær i alle former, underholdning og aktiviteter i og omkring huset.

- Er det allerede fem år siden, sundhedscentret åbnede, spørger Bruno Erik Mortensen fra Terslev, som avisens udsendte møder på gangen i sundhedscentret fredag formiddag.

Han er egentlig med fruen til øjenlægen, som bor længere nede ad gangen, men han stopper op ud for lokalet, hvor Mira Rosenørn fra Faxe og Hanne Persson fra Rønnede lige er flyttet ind 1. juni med deres nye virksomhed, Youbewell.

Udenfor i teltet står Gerda Just Hansen og ved siden af hende står et jordbærtårn, en jordbærrose og en mand, skåret ud af en aubergine.

- Jeg har arbejdet som økonoma i 36 år, seneste i Faxe Kommunes køkkenorganisation. Jeg blev afskediget i november, da køkkenfunktionen blev flyttet tilbage på plejecentrene med værdighedspuljepengene. Det var da også det bedste for plejecenterbeboerne at få maden ud i deres køkkener igen, og jeg kan sagtens få min tid til at gå med alt mulig andet, siger hun.

Blandt andet foodstyling, som man som fødselsdagsgæst selv kunne prøve kræfter med på sundhedscentret. En flok skolebørn lagde vejen forbi Gerdas telt i løbet af dagen, og det blev blandt andet til en racerbil skåret ud af en gulerod.

- Det skal være sjovt, at leve sundt, og det er det vigtigste budskab, vi forsøger at give gæsterne med herfra i dag, siger sundhedscenterleder Birgitte Espenheim Bang.

Hun fortæller, at der på et tidspunkt i løbet af dagen var 150 fødselsgæster i huset på samme tid.

Netartiklen er en forkortet version af en artikel, der bringes i DAGBLADET Køge, DAGBLADET Ringsted og i Sjællandske Næstved, lørdag 9. juni.

Du kan købe adgang til at læse hele artiklen på linket her: http://sn.dk/modules/sn/flow_page_buy?utm_source=FAXE&utm_medium=SN&utm_campaign=avislink

Det koster en 20'er for en dags-adgang.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk