21. november 2017
Der var rig mulighed for en tur "down memory lane" i rockmusikkens historie og i vores alle sammens fortid, da udstillingen Rock Fossils on Tour, der forener fossiler og rock, åbnede store bededag. Foto: Kim Rasmussen.
gallery icon

Se billedserie

Der var rig mulighed for en tur "down memory lane" i rockmusikkens historie og i vores alle sammens fortid, da udstillingen Rock Fossils on Tour, der forener fossiler og rock, åbnede store bededag. Foto: Kim Rasmussen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billeder og video: Fossiludstilling fik en stormfuld velkomst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billeder og video: Fossiludstilling fik en stormfuld velkomst
Faxe - 12. maj 2017 kl. 20:00
Af Kathrine Harvey
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Majsolen stod højt på den lyseblå himmel, men blæsten stod lige så skarpt ind fra kalkbruddet, da Rock Fossils on Tour, som er den nye udstilling på Geumuseum Faxe, skulle indvies fredag.

arrow Læs også: Rockede fossiler kan sætte rekord på Geomuseum

Der havde nok været et større opbud af mennesker, hvis vinden havde været mildere, men de mest inkarnerede rock- og museumsfans var mødt op, og de fik lejlighed til at høre de mange flotte ord, udstillingen fik med på vejen.

Både Rasmus Rosenørn, museumsinspektør på Rockmuseet Ragnarock i Roskilde, og borgmesteren, der begge spandt gyldne tråde mellem rockmusikken, geologien og vores fælles fortid, der blev til som mikroskopisk liv, i blandt andet kalkbruddet, for flere millioner år siden.

- Det er nok ikke jordens undergang vi er vidne til, selv om det blæser, men storslået føles det at stå her. Hullet her bag os er i sig selv enestående, men udstillingen viser tydeligt, at forskere også har humor, sagde Knud Erik Hansen, inden han og publikum gik ind i læ på museet for at se udstillingen.

Net-artiklen her er en forkortet version af en artikel, der bringes i Dagbladet Ringsted, Dagbladet Køge og i Sjællandske Næstved lørdag 13. maj.

Du kan købe adgang til at læse hele artiklen - og resten af dagens avis - på linket her: http://sn.dk/modules/sn/flow_page_buy?utm_source=FAXE&utm_medium=SN&utm_campaign=avislink

arrow På rockturne med geologiens Indiana Jones
26. maj 2017 kl. 13:14 Opdateret: kl. 11:30
arrow Spektakulær endagsfestival for hele familien
02. maj 2017 kl. 14:06 Opdateret: kl. 14:06
arrow VIDEO: Se da Rock Fossils udstillingen vendte hjem til Faxe
22. april 2017 kl. 12:18 Opdateret: kl. 19:39
LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk