19. november 2018
Sognepræst Bo Scharff førte an med udklædningen allerede inden i kirken til familiegudstjenesten i Tureby Kirke. Foto: Kathrine Harvey
gallery icon

Se billedserie

Sognepræst Bo Scharff førte an med udklædningen allerede inden i kirken til familiegudstjenesten i Tureby Kirke. Foto: Kathrine Harvey
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billeder og video: Fastelavn i kirken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billeder og video: Fastelavn i kirken
Faxe - 11. februar 2018 kl. 16:51
Af Kathrine Harvey
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En mørk ridder med lyssværd, et æsel med et stort smil om læberne, en heks, en degn, en sød senorita, en indianer og en professor, en højbåren smølf, Holger og en usynlig butler.

Tureby Kirke var samlingssted for alverdens fantasifulde skabninger til familiegudstjeneste med efterfølgende tøndeslagning fastelavns-søndag.

Sognepræst Bo Scharff var med på noderne, både udklædningsmæssigt og i sin børnevenlige tilgang til dagens tekst om at finde ud af, hvem vi i virkeligheden er som mennesker.

Han hev både en rød klovnenæse frem af præstekjortlen, og så fik han også fremskaffet en stor guldkrone, som han havde på alt imens han fortalte historien om, hvorfor Gud er »kongen«.

Netartiklen her er en forkortet version af en artikel, der bringes i Sjællandske Næstved, DAGBLADET Køge og DAGBLADET Ringsted mandag 12. februar.

Du kan købe adgang til at læse resten af dagens avis på linket her: http://sn.dk/modules/sn/flow_page_buy?utm_source=FAXE&utm_medium=SN&utm_campaign=avislink

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk