4. juli 2020
Svalebækdilettanterne er snart klar med forestillingen om balladen på Skuderløse Camping.
Svalebækdilettanterne er snart klar med forestillingen om balladen på Skuderløse Camping.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Så er den gal igen: Ballade på Skuderløse Camping

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Så er den gal igen: Ballade på Skuderløse Camping
Faxe - 13. januar 2020 kl. 10:53
Af Nikolaj Rasch Skou
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kejserinde Dagmars smykker til en værdi af et tocifret millionbeløb er stjålet.

Alle spor fører til Skuderløse Camping, og snakken går - for hvordan kunne det dog ske på Haslev Museum, hvor de funklende smykker var udstillet?

Måske tænker du, sikke da en røverhistorie! Og det er helt rigtigt. Det er nemlig bare plottet i årets krimikomedie - skrevet af Andreas Munk Rasmussen - som dilettanterne fra Svalebæk Idrætsforening opfører i Teestrup Forsamlingshus, hvor der er premiere lørdag den 25. januar med spisning fra klokken 17.30 og showstart klokken 19.30.

Det er en tradition, som går mere end 100 år tilbage, at folk fra nær og fjern samles til en hyggelig aften i forsamlingshuset for at få rørt lattermusklerne i godt selskab.

Lige nu er aktørerne fra Svalebæk IF i fuld sving med at lægge sidste hånd på stykket, som meget passende hedder Ballade på Campingpladsen og er skrevet af Andreas Munk Rasmussen.

Selvom det er sommer og sol og den rene idyl på campingpladsen, kan du være sikker på, at ingen er, hvad de udgiver sig for at være - bortset fra campingpladsens ejer Bente Mortensen, hendes gravhund og landbetjent Thomsen.

Du kan sikre dig billetter ved at sende de 250 kroner for billet og spisning med mobilepay til 98 236 senest 20. januar - husk at skrive »premiere«.

Net-artiklen her er en forkortet version af en artikel, der bringes i Dagbladet Ringsted, Dagbladet Køge og Sjællandske Næstved i løbet af uge 3 2020.

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk