9. juli 2020
Royal Unibrew støtter lokale udskænkningssteder med gratis øl. Foto: Thomas Olsen
gallery icon

Se billedserie

Royal Unibrew støtter lokale udskænkningssteder med gratis øl. Foto: Thomas Olsen
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Royal Unibrew hjælper udskænkningssteder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Royal Unibrew hjælper udskænkningssteder
Faxe - 03. juni 2020 kl. 11:51
Af Morten Chas Overgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Coronakrisen har ramt udskænkningsstederne hårdt. Branchen lukkede 11. marts, og det har betydet måneder med ingen eller begrænset indtjening og tabte arbejdspladser.

Derfor har Royal Unibrew sat sig for at hjælpe nogle af de trængte udskænkningssteder med en saltvandsindsprøjtning af den mere humlede slags.

Den seneste tid har man nemlig på www.3xwin.dk kunnet købe fire forskellige pakker med blandede øl og sodavand fra byggeriet, som man kan nyde med familie og venner. Når man køber en af pakkerne kan man samtidig vælge at støtte et af de udskænkningssteder, der er med i støtteordningen.

- Når man bestiller en pakke kan den afhentes på et af vores depoter, og så sender vi en liter øl til det udskænkningssted, man har valgt at støtte. På den måde får man et godt tilbud, samtidig med, at udskænkningsstedet får en gratis liter øl, som de kan bruge til at øge deres omsætning, fortæller Christian Lund Martorell, der er senior brand manager hos Royal Unibrew.

Indtil videre tæller listen over steder, man kan støtte, flere Superligaklubber samt både håndbold- og ishockeyklubber, flere mindre festivaller og en del barer, restauranter og hoteller.

Der er dog ifølge Christian Lund Martorell ingen grænser for, hvem der kan være med, så længe stedet har en vis tilstedeværelse på de sociale medier, og selvfølgelig forhandler Royal Unibrews produkter.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk