15. maj 2021
Gæstebogen på Rønnede Kro er fyldt med gode hilsner og sætninger som »tak for utrolig dejlig mad« fra restaurantens gæster. Foto: Cecilie Hänsch
gallery icon

Se billedserie

Gæstebogen på Rønnede Kro er fyldt med gode hilsner og sætninger som »tak for utrolig dejlig mad« fra restaurantens gæster. Foto: Cecilie Hänsch
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rønnede Kro får tæt ved topkarakter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rønnede Kro får tæt ved topkarakter
Faxe - 11. september 2019 kl. 20:23
Af Kathrine Harvey

Kun en halv stjerne fra absolut topkarakter med 5,5 stjerner ud af seks muligt. Det er hvad gæsterne på Rønnede Kro har givet for deres oplevelser på kroen i august måned på restaurant-sitet DinnerBooking.com

arrow Læs også: Kro med fjordudsigt solgt til milliardær

Tallet er, som der står på det hædersdiplom, der følger med den flotte anmeldelse, »et gennemsnit af alle gæsternes vurderinger for måneden. Efter hvert restaurantbesøg beder vi gæsterne om at give deres mening til kende. Dette glæder alle gæster, der har booket bord på en restaurant via DinnerBooking. Vurderingen gives ud fra mad, betjening, stemning, samlet vurdering samt værdi for pengene«.

Glæden over og taknemmeligheden for den fornemme hæder fra gæsterne er da også tydelig i opslaget på Rønnede Kros Facebook-side, hvor kroens samlede personale skriver:

»Tak for en fantastisk august til vores skønne gæster. Tak for de fine anmeldelser. Vi gør vores bedste, for at give jer en mindeværdig oplevelse, så jeres anmeldelser betyder derfor også rigtig meget for os«.

Rønnede Kro oplyser, at man havde over 2000 spisende gæster besøgte os i løbet af august, hvor anmeldelserne på DinnerBooking.com er foretaget.

arrow Frederiksminde fastholder Michelin-stjerne
18. februar 2020 kl. 04:49 Opdateret: kl. 11:42
arrow For første gang: Kroen byder på koncept-menu
12. januar 2020 kl. 11:57 Opdateret: kl. 11:32
arrow Peter Zobels luksusgods solgt for monstrøst beløb
15. juli 2018 kl. 14:24 Opdateret: kl. 13:03
Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk