19. april 2019
Foto: Thomas Olsen
Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Røde Kors Faxe samlede 78.190 kroner ind

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Røde Kors Faxe samlede 78.190 kroner ind
Faxe - 07. oktober 2018 kl. 18:46
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Karen Spring hos Røde Kors lokalafdelingen i Faxe, Karen Spring, fortæller, at 77 indsamlere nød en dejlig gåtur i søndagens gode vejr, og kunne overdrage i alt 78.190 kroner fra de gamle Fakse og Rønnede kommuner til hjælpearbejdet i verdens brændpunkter efter en vellykket Røde Kors landsindsamling

- Vi manglede at dække 27 ruter. Både fordi vi manglede indsamlere, men også på grund af afbud og udeblivelser. Det er lidt kedeligt, når vi kæmper med at få puslespillet til at gå op. Heldigvis gjorde de fremmødte et flot arbejde, siger Karen Spring, der gerne vil give en kæmpe stor tak til alle, der var med og til alle, der gav et bidrag til indsamlingen.

- Det betyder, at vi kan fortsætte vores hjælpearbejde både her i Danmark og ude i verden hvor der er allermest brug for det, siger hun og tilføjer:

- Vi har også været så heldige, at 15 af vores erhvervsdrivende har været med til at støtte Faxes indsamling. Ligeledes har Biografen Kanten sponsoreret 14 biografbilletter til indsamlere.

Pengene fra Røde Kors indsamlingen går til hjælpearbejdet i Danmark og ude i verden. Netop nu hjælper Røde Kors ofrene for krigen i Syrien og millioner af børn og familier, som sulter i det østlige Afrika.

- Lige nu har vi en stor katastrofe i Indonesien med jordskælv og tsunami. Her i Danmark er Røde Kors især kendt for sit sociale arbejde med at hjælpe ensomme og udsatte gennem blandt andet besøgstjenesten, vågetjeneste og integrationen, fortæller Karen Spring.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / SJÆLLANDSKE / HASLEV-FAXE POSTEN
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 7.00 og 15. BREAKING-nyheder udsendes efter behov
* skal udfyldes
Ønsker at modtage: *
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk