24. april 2019
Den scenevante skuespiller og revydirektør - forhenværende revydirektør, skal man nu vænne sig til at kalde ham - Flemming Krøll, delte ud af sit liv og sin humor til sæsonens første foredrag i Hygge- og Kulturklubben onsdag eftermiddag.  Foto: Kathrine Harvey
gallery icon

Se billedserie

Den scenevante skuespiller og revydirektør - forhenværende revydirektør, skal man nu vænne sig til at kalde ham - Flemming Krøll, delte ud af sit liv og sin humor til sæsonens første foredrag i Hygge- og Kulturklubben onsdag eftermiddag. Foto: Kathrine Harvey
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Revydirektøren på slap line og for fulde huse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Revydirektøren på slap line og for fulde huse
Opdateret 10. januar 2019 kl. 10:42
Faxe - 10. januar 2019 kl. 10:30
Af Kathrine Harvey
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hygge- og Kulturklubben Faxe skød onsdag en ny sæson i gang med en populær revymand med et kendt overskæg. 140 billetter til foredraget var revet væk.

Det var en tydeligt benovet formand for klubben, Hanne Petersen, der i sin introduktion til dagens - og forårssæsonens program, i øvrigt - bød velkommen til den særlige gæst. Og til en propfyldt sal, vel at mærke.

- Det er så dejligt at starte vores nye sæson med så mange mennesker her. En særlig velkommen skal lyde til alle nye medlemmer. Vi håber, I vil falde godt til og nyde vores arrangementer. Det er overskuddet fra det Gisselfeld-legat, Hygge- og Kulturklubben modtog sidste år, som er med til at dække dagens foredrag, og som har gjort det muligt at invitere så populær en kunstner. Det har I kvitteret for ved at møde så talstærkt op, tak for det, sagde hun.

Og så var tiden kommet til at få revydirektøren på scenen.

- Et besøg af dig, Flemming Krøll, er stort. Vi plejer at kunne mønstre cirka 80 til vores foredrag, når vi er mange - her er 140 tilhørere i dag, og du har uden tvivl været trækplastret, så tak, fordi du kom. Rigtig mange af os har fulgt dig i mange år. De tre sidste par år har Hygge- og Kulturklubben haft fornøjelse af at se jeres publikumsforestilling, og vi har glædet os høre dig fortælle om dit liv og underholde i dag, sagde Hanne Petersen, før ud overdrog mikrofonen til Flemming Krøll.

Netartiklen er en forkortet version af en artikel, der bringes i DAGBLADET Køge, DAGBLADET Ringsted og i Sjællandske Næstved torsdag 10. januar.

Du kan læse hele artiklen og resten af dagens avis på følgende link: www.sn.dk/kobeavis

Det koster 25 kroner for et døgns læseadgang, som også giver adgang til arkivet og sn.dk+

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / SJÆLLANDSKE / HASLEV-FAXE POSTEN
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 7.00 og 15. BREAKING-nyheder udsendes efter behov
* skal udfyldes
Ønsker at modtage: *
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk