28. september 2020
Hans Erik Rasmussen ses her sammen med sin samarbejdspartner Yuri Aguilar, der er med til at skaffe hoteller til strandede danskere i byen Cusco.
gallery icon

Se billedserie

Hans Erik Rasmussen ses her sammen med sin samarbejdspartner Yuri Aguilar, der er med til at skaffe hoteller til strandede danskere i byen Cusco.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rejsearrangør sikrer strandede i Peru overnatning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rejsearrangør sikrer strandede i Peru overnatning
Faxe - 25. marts 2020 kl. 13:58
Af Per Skovkjær Sand

Rejsearrangøren Hans Erik Rasmussen fra Førslev lidt uden for Haslev har sørget for, at danskere i Peru kan samles på hoteller i bydelen Miraflores i Lima.

Den sjællandske rejsearrangør har kastet alt ind på at hjælpe de 288 danskere, der er strandet i Peru. Han har brugt sine kontakter til at skaffe hotelpladser i bydelen Miraflores i Lima til alle danskere, der får brug for det, når de rejser fra andre dele af Peru til Lima for at blive fløjet hjem med ét af de særfly, Udenrigsministeriet sammen med andre lande arbejder på at få lov at flyve med.

- Vi har skaffet hoteller, så samtlige danskere ude i landet kan blive samlet der, og derfra hurtigt komme ud i flyet og afsted, siger Hans Erik Rasmussen, der ejer rejsefirmaet Rasmussen Travel og har rejst i Peru i årtier.

På udenrigsminister Jeppe Kofods (S) pressemøde tirsdag spurgte en TV2-journalist ind til situationen med hoteller, der lukker i Peru, og lederen af ministeriets corona-taskforce Ib Petersen forsikrede, at ambassadøren i Chile og andre EU-lande arbejdede på at sikre »at få åbnet nogle hoteller til de strandede turister, indtil de kan komme ud«.

Udenrigsministeriet kan endnu ikke sige, hvornår et særfly kan lande i Peru.

Hans Erik Rasmussen koordinerer indsatsen for strandede danskere i Peru fra kontoret i Førslev gamle mølle gennem en Facebook-side og sammen med danskere, som opholder sig i Peru lige nu, mens hans egen forretningen er gået i stå:

- Det, at jeg involverer mig i det her, det er også en måde at holde mig selv i gang på, siger Hans Erik Rasmussen.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk