6. august 2020
Det gamle posthus er solgt, og det skal i fremtiden huse seks lejligheder på omkring 100 kvadratmeter. Foto: Morten Chas Overgaard
gallery icon

Se billedserie

Det gamle posthus er solgt, og det skal i fremtiden huse seks lejligheder på omkring 100 kvadratmeter. Foto: Morten Chas Overgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Posthuset i Haslev er solgt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Posthuset i Haslev er solgt
Faxe - 12. december 2019 kl. 15:47
Af Morten Chas Overgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det gamle posthus er på mange måder en ikonisk bygning i Haslev, men det har alligevel været svært for Faxe Kommune at få nogen til at købe bygningen.

Alternativet ville være at rive den ned, men det har politikerne gerne villet undgå, og derfor er det også en glad borgmester, der kan fortælle, at posthuset nu er solgt til, investor og udlejer Anders Bodilsen og tømrermester Søren Engberg.

- Jeg er rigtig godt tilfreds med, at det er lykkedes at bevare og udnytte en af de mest centrale bygninger i byen. Selvom vi godt kan få skudt det i skoene engang i mellem, så har vi politikere ingen intentioner om at gør Haslev historieløs. Derfor har vi virkelig arbejdet hårdt og bestræbt os på at få solgt bygningen, og det er ikke på grund af prisen, siger Ole Vive (V).

De to lokale investorer overtager bygningen den 1. maj 2020, hvor busterminalen efter planen står færdig,

- Vi har haft en rigtig god kommunikation med kommunen, og vi forventer et rigtig godt samarbejde i forhold til gravearbejdet på den nye busterminal, hvor vi kan udføre noget af vores gravearbejde, mens kommunens arbejde alligevel er i gang, lyder det fra Tømrersvend Søren Engberg, der kommer til at stå for renoveringen.

Net-artiklen her er en forkortet version af en artikel, der bringes i Dagbladet Ringsted, Dagbladet Køge og i Sjællandske Næstved torsdag den 12. december.

Du kan købe adgang til at læse hele artiklen - og resten af dagens avis - på linket her: www.sn.dk/kobeavis

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk