10. maj 2021
Allan Tirsgaard Larsen (tv) og Michael Christensen er netop valgt som de konservative kandidater, der skal vælges til henholdsvis regionsrådet og borgmesterposten i Faxe Kommune.
Allan Tirsgaard Larsen (tv) og Michael Christensen er netop valgt som de konservative kandidater, der skal vælges til henholdsvis regionsrådet og borgmesterposten i Faxe Kommune.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politik: Nye konservative kandidater

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politik: Nye konservative kandidater
Faxe - 05. juli 2020 kl. 13:23

Det Konservative Folkeparti i Faxe Kommune har i enstemmighed valgt deres borgmesterkandidat og regionrådsvalgskandidat.

Som borgmesterkandidat er valgt Michael Christensen, der er byrådsmedlem og som til dagligt arbejder som regnskabschef i en privat virksomhed:

- I spidsen for Faxe Kommune vil mit primære fokus være at skabe en kommune, hvor vi satser på vækst og udvikling i befolkning og erhvervsliv. Vækst og udvikling kommer kun til Faxe Kommune, hvis vi målrettet fokuserer og investerer i udvikling af kommunen, så vi bliver endnu mere attraktive for borgere og virksomheder. Vi skal i højere grad tænke de store tanker om Faxe Kommunes fremtid, i stedet for blot at tænke lappeløsninger fra budget til budget, siger Michael Christensen.

Som kandidat til regionsvalget er valgt Allan Tirsgaard Larsen, der til dagligt driver sin egen konsulent- og handelsvirksomhed:

- I Regionsrådet vil mit fokus være sundhedsvæsenet, som tager den største del af regionens budget. Jeg har svært ved at forstå, at vi i et lille land som Danmark skal have fem forskellige sundhedssystemer og sundhedsledelser. Derfor vil jeg arbejde for, at sundhedssystemer, herunder hospitaler, i de fem regioner i højere grad kommer til at spille sammen som ét system, som er til gavn for alle danskere. Der ligger helt sikkert ressourcer og kompetencer, som i højere grad kan udnyttes på tværs af regioner, siger Allan Tirsgaard Larsen.

- Derudover kommer jeg også til at fokusere på kollektiv trafik og infrastruktur, så Region Sjælland ikke bliver glemt i de landspolitiske prioriteringer, tilføjer Allan Tirsgaard Larsen.

Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk