17. juni 2021
Politiet afspærrede torsdag eftermiddag stien bag Dansk Outlet Haslev.
Politiet afspærrede torsdag eftermiddag stien bag Dansk Outlet Haslev.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politiet kommer til Haslev i dag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politiet kommer til Haslev i dag
Faxe - 11. juni 2021 kl. 14:27
Af Nikolaj Rasch Skou

Den mobile politistation holder i Haslev i dag fra klokken 17, fordi en 14-årig dreng torsdag eftermiddag stak en 16-årig med en kniv.

Episoden udspillede sig på Stationspladsen omkring klokken 14.30 og politiet afspærrede efterfølgende gangstien mod banestien bagved Dansk Outlet Haslev.

Sn.dk erfarer, at det var en intern konflikt om en kæreste, der ledte op til knivstikkeriet. Den 16-årige blev kørt på sygehuset, og er heldigvis sluppet uden alvorlige skader.

Politiet har efterforsket sagen siden i går, og den mobile politistation vil være i området fra i dag klokken 17.

- Det er altid modbydeligt, når der sker sådan en hændelse. Det er en politisag, som vi også tager meget seriøst i SSP. Heldigvis har ungdomskriminaliteten været jævnt faldende gennem mange år, siger Faxe Kommunes borgmester Ole Vive (V).

Det er heldigvis sjældent, at der sker sådan en hændelse, men der er grund til at tale om den og om, hvordan vi generelt forholder os til uacceptabel adfærd:

- Vi skal turde tage dialogen med andre, vi ikke kender, hvis vi oplever skadelige handlinger. Det er svært ikke at optrappe en konflikt, men jeg mener, det er okay, at sige »det er ikke smart, det du laver der«, hvis vi gør det stille og roligt, siger byrådsmedlem Henrik Aakast (V), der også er aktiv i Natte­ravnene.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk