5. december 2020
Pia Backquist overvejer nu sin politiske fremtid, og det kan være et partiskifte.
Pia Backquist overvejer nu sin politiske fremtid, og det kan være et partiskifte.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Pia Backquist forlader DF og overvejer et partiskifte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Pia Backquist forlader DF og overvejer et partiskifte
Faxe - 11. december 2019 kl. 10:04
Af Nikolaj Rasch Skou

»Kære venner. Jeg har igennem længere tid haft en uro i maven, og jeg har i dag truffet en stor beslutning. Da jeg ikke længere har den rigtige følelse for, at jeg er i den rigtige lejr, at jeg ikke føler, at mit parti længere er så markante/synlige, som jeg gerne så, så er afgørelsen truffet. I dag har jeg sendt min opsigelse og træder hermed ud af Dansk Folkeparti.

Tak for den tid vi har haft. Jeg håber at kunne bevare de nære venskaber og politiske snakke, som jeg har haft med jer hver især. Glædelig jul og godt nytår.«

Sådan skrev Pia Backquist i går på Facebook.

Hun var indtil generalforsamlingen i marts 2019 formand for Dansk Folkeparti i Faxe Kommune, hvor hun trak sig og blev efterfulgt af Fritz Christensen, der i går også var en af de første til at takke hende for en stor dedikation og indsats for Dansk Folkeparti gennem årene.

- Jeg vil ønske Pia held og lykke fremover. Det er helt hendes egen beslutning. Da hun trak sig som formand i foråret, var det på grund af uddannelse, og da vi holdt vores julearrangement 23. november, var Pia med. Jeg kender ikke til uoverensstemmelser, der i givet fald skulle ligge bag hendes beslutning. Vi er et rummeligt parti, hvor der er plads til forskellige holdninger, og vi har et stabilt medlemstal, siger Fritz Christensen til avisen.

Vi har naturligvis også talt med Pia Backquist, og på spørgsmålet om, hvad det er for markante og mere synlige budskaber, hun gerne så eksponeret tydeligere, svarer hun:

- Det er en stor beslutning at forlade partiet. Lige nu er der en masse følelser på spil for mig. Dem der skal vide det ved, hvorfor jeg har meldt mig ud, og det er helt mit eget valg.

- Er dit farvel til DF også et farvel til politik?

- Nej, det kan jeg næsten med sikkerhed sige, at det ikke er. Men det vil I nok få mere at vide om i det nye år. For jeg har overvejelser om at melde mig ind i et andet parti, svarer Pia Backquist.

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk