31. oktober 2020
Museumsinspektør Jesper Milàn ses her i den gamle byrådssal foran den gamle hessianvæg, som om få dage bliver omdannet til et levende billede lavet af en projektor takket være den flotte donation fra Østsjællands Museumsforening på 22.000 kroner. 										Foto: Østsjællands Museum
Museumsinspektør Jesper Milàn ses her i den gamle byrådssal foran den gamle hessianvæg, som om få dage bliver omdannet til et levende billede lavet af en projektor takket være den flotte donation fra Østsjællands Museumsforening på 22.000 kroner. Foto: Østsjællands Museum
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Penge til ny foredragssal i Faxe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Penge til ny foredragssal i Faxe
Faxe - 10. januar 2019 kl. 10:23
Af Nikolaj Rasch Skou

I kølvandet på Østsjællands Museums sammenflytning i det gamle rådhus i Faxe, har Østsjællands Museumsforening doneret 22.000 kroner til Østsjællands Museum.

arrow Læs også: Billeder: Dinoer og mineraler på museet

Pengene skal bruges til en god stor projekter og et godt lydanlæg i en stor ny foredragssal, der indrettes på Østsjællands Museum i Faxe gamle rådhus på Rådhusvej 2.

- Vinteren igennem har Østsjællands Museum flyttet inventar og udstillingsgenstande ind i de nye lokaler i det gamle rådhus, som skal danne rammen om en serie af spændende foredrag om alle facetter af museets arbejde. Og takket være en generøs donation fra Østsjællands Museumsforening til indkøb af projektor og AV-udstyr, er foredrag og undervisning nu ved at blive realiseret. Foredragssalen kan rumme op til 150 personer, og museet åbner op for samarbejde med andre, der kan have glæde af faciliteterne, siger Bo Rasmussen, der er geolog på Østsjællands Museum.

- Med den nye foredragssal har vi fået nogle helt fantastiske muligheder, der ikke har været før. Derfor var vi slet ikke i tvivl om, at museet skulle have de 22.000 kroner til projektor og lydanlæg. Vi glæder os meget til det første foredrag 5. februar med museumsinspektør Jesper Milàn, der vil fortælle om sine dinosaurjagter i Grønland, siger Formanden for Østsjællands Museumsforening, Jens Carl Jørgensen.

arrow Kommune og museum sætter sjælden koral på auktion
17. januar 2019 kl. 10:22 Opdateret: kl. 14:22
arrow Nyt Danekræ: Et søpindsvin i fossilt drama
06. december 2018 kl. 09:31 Opdateret: kl. 09:31
arrow Video: Premiere med fossiler, sten og krystaller
17. februar 2018 kl. 12:43 Opdateret: kl. 12:43
Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk