24. maj 2019
Optiker Sahr Hussain opdagede "noget" i Rikke Albertsens øje og sendte hende videre til en øjenlæge. Det viste sig at være gennemsigtig modermærkekræft. Foto: Louis Nielsen
Optiker Sahr Hussain opdagede "noget" i Rikke Albertsens øje og sendte hende videre til en øjenlæge. Det viste sig at være gennemsigtig modermærkekræft. Foto: Louis Nielsen
Foto: JAN OVE KRISTENSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Optikers undren reddede Rikkes liv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Optikers undren reddede Rikkes liv
Faxe - 19. oktober 2018 kl. 11:49
Af Cecilie Hänsch
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det var umuligt at se med det blotte øje. Og selv med optikerens specielle Fundus-kamera var det næsten usynligt. Men Rikke Albertsen fra Haslev gik rundt med modermærkekræft i øjet. En sygdom, der uopdaget kunne have spredt sig via blodbanerne til de indre organer.

Heldigvis for Rikke Albertsen, så var optiker Sahr Hussain fra Louis Nielsen i Waves i Hundige opmærksom. Hun nægtede at sælge briller til Rikke Albertsen og sendte hende i stedet til øjenlæge.

Nu er Rikke Albertsen opereret og kræftfri - takket være optikerens undren.

Chefoptiker hos Louis Nielsen i Hundige, Lone Andersen, mener, at historien om Rikke Albertsen viser hvor vigtigt, det er at få synet tjekket regelmæssigt.

- Hvis Rikke ikke havde fået foretaget den synstest, ved vi ikke, hvornår hendes kræft var blevet opdaget. Hun havde ikke nogen symptomer, som hun kunne reagere på, fortæller Lone Andersen.

Rikke Albertsens historie er ikke enestående. Louis Nielsen har flere end 200 sager, hvor der er registreret enten syns- eller livstruende sygdomme i forbindelse med et sundhedstjek. Det er sager, hvor patienter er blevet hjulpet videre i tide.

Net-artiklen her er en forkortet version af en artikel, der bringes i Sjællandske Næstved, Dagbladet Køge og Dagbladet Ringsted fredag 19. oktober.

Du kan købe adgang til at læse hele artiklen - og resten af dagens avis - på linket her: www.sn.dk/kobeavis

Det koster en 20'er for en dags-adgang.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / SJÆLLANDSKE / HASLEV-FAXE POSTEN
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 7.00 og 15. BREAKING-nyheder udsendes efter behov
* skal udfyldes
Ønsker at modtage: *
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk