21. oktober 2021
Der er noget at opleve for hele famlien på søndag hos Babberup Gammelgård, hvor man man blandt andet kan klappe køerne. Foto: Babberup Gammelgård
Der er noget at opleve for hele famlien på søndag hos Babberup Gammelgård, hvor man man blandt andet kan klappe køerne. Foto: Babberup Gammelgård
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Oplevelser for hele familien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Oplevelser for hele familien
Opdateret 06. oktober 2021 kl. 12:28
Faxe - 06. oktober 2021 kl. 12:26

Søndag den 10. oktober er der søde dyr, lækre smagsprøver og sjove oplevelser for hele familien, når Babberup Gammelgård inviterer til Babberup Marked og Åben gård på Høsten Teglværksvej 80.

Det hyggelige familiemarked byder på spegepølser, salg af varme grillpølser, genbrugslopper, håndlavede smykker, juleklip og de mest fantastiske julekugler.

Der vil selvfølgelig også være masser af smagsprøver fra gårdbutikken - også både gluten- og laktosefrie smagsprøver, og så vil Gårdbutikken naturligvis være åben med masser af gode tilbud på dagen.

Foruden lækre smagsprøver og gode handler er der også rigeligt at opleve, specielt hvis man er glad for dyr. Klokken 10.30 kan man se køerne blive fodret, og man kan også få lov at klappe kalvene fra Højvangsgården og se Galloway-tyrene og Skovkøerne på foldene. Man kan også få en ridetur på en af ponyerne, lege bold med hundene Ludvig, Vita og Aslan eller kravle i halmen eller i traktoren.

Hele dagen vil det være muligt at købe varme grillpølser, kaffe, te, kage og drikkevarer.

Det koster ikke noget at komme ind, men arrangørerne anbefaler, at man har praktisk fodtøj og varmt tøj med. Arrangementet er ikke egnet til gangbesværede og kørestolsbrugere og egne hunde må ikke komme med af hensyn til gårdens hunde.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk