15. december 2017
Det handler ikke om at komme først, når man løber penge ind til lungesyge børn, men derfor kan synet af målstregen godt virke motiverende. Foto: Anders Petri
gallery icon

Se billedserie

Det handler ikke om at komme først, når man løber penge ind til lungesyge børn, men derfor kan synet af målstregen godt virke motiverende. Foto: Anders Petri
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Omgang efter omgang for lungesyge børn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Omgang efter omgang for lungesyge børn
Faxe - 07. april 2017 kl. 14:57
Af Anders Petri
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sammen med tusindvis af andre elever landet over, løb Møllevangsskolen cirka 320 elever rundt på en fast bane i en time. Og hvor mange penge de så samlede ind afhænger af, hvor mange omgange de løber. Ikke at det skal tage fokus, mener skoleleder Anders Lind Thrane.

- For mig er det ikke vigtigt, hvor meget vi har samlet ind. Det vigtigste er at være med. Selvfølgelig kan vi alle sammen være enige om, at det er godt, hvis vi bakker en god sag op. Men det vigtigste er, at vi har været med, siger han.

Engagementet fra eleverne var i hvert fald stort - og større end skolelederen selv havde forestillet sig.

- At de stadig løber til efter 50 minutter, har bekræftet mig i, at der virkelig er vilje på den her skole til være med i sådan noget, som det her, sagde han da afslutningen på løbet nærmede sig.

Da timen var gået stimlede eleverne også omkring lærerne for at fortælle, hvor mange omgange de havde løbet. Selvom det ikke var en konkurrence, havde de fleste elever alligevel en slet skjult stolthed over deres omgangstal. Næste får de måske chancen igen, fortæller Anders Lind Thrane.

- Jeg kunne godt se det her som en årlig begivenhed. Selvom det måske er knap så godt vejr, så er det jo gået meget godt alligevel.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk