17. maj 2021
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Østbanen er livsnerven

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Østbanen er livsnerven
Faxe - 27. november 2019 kl. 17:12
Af Nikolaj Rasch Skou

Mandagens møde i Bifrost i Faxe om Østbanen havde deltagelse af SF's transportodfører Anne Valentina Berthelsen og borgere fra Stevns, Faxe og Køge kommuner.

- De fremmødte repræsenterede unge studerende, ældre uden bil, nytilflyttere, ansat ved Østbanen, erhvervslivet, kommunalpolitikere af forskellig observans og en regionspolitiker.

De mange fremmødte var helt enige om, at Østbanen er livsvigtig for hele området, og at den ikke kan erstattes af busser, siger Stig Herold Nielsen fa SF Faxe.

- Situationen for Østbanen er yderst alvorlig. Anne kunne oplyse, at beregninger viser, at den nedslidte bane helt stopper med at køre inden for halvandet til to et halvt år, hvis ikke der ydes økonomisk støtte til denne i kommende forhandlinger, på Christiansborg, om Danmarks nye langsigtede Infrastruktur, siger han.

- Beskeden til Anne fra alle deltagerne var klar: Tag tilbage til Christiansborg og forsæt kampen for Østbanen, vi er dybt afhængige af den, men glem heller ikke, at vi også har brug for en ny vej fra Stevns til motorvejen, en motorvej mellem Rønnede og Næstved, en ny motorvejsrampe og at busdriften ikke forringes, siger Stig Herold Nielsen, der glæder sig over støtten til initiativet med dialogmødet, der helt sikkert vil blive fulgt op med flere borgermøder.

Siden oktober sidste år har det været obligatorisk at bruge mundbind i blandt andet det offentlige rum og detailhandlen. Ønsker du, at mundbindet droppes hurtigst muligt?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk