22. april 2021
Foto: Michael Ibsing
gallery icon

Se billedserie

Foto: Michael Ibsing
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nytåret blev løbet ind af 181 store og små løbere i Sibirien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nytåret blev løbet ind af 181 store og små løbere i Sibirien
Opdateret 31. december 2018 kl. 15:21
Faxe - 31. december 2018 kl. 15:19
Af Nikolaj Rasch Skou

Rita Breum og Tina Hartmann brillerede ved at være de første i mål på den korte 5,9 kilometer distance.

arrow Læs også: I mål på to timer og tyve minutter: Ni år fra sofa til 100 gange halvmaraton

Herefter ankom en konstant strøm af løbere i alle aldre og formkurver. Ikke mindre end 181 mennesker deltog nemlig i Løbeklubben Sibiriens traditionsrige nytårsløb nord for Faxe Ladeplads 31. december klokken 10.

- Vi er blevet en stor klub, så rigtig mange andre løbere fra St. Heddinge og Rødvig deltager også i dag. Tidligere deltog der 40-50 stykker, men de seneste tre år er interessen for nytårsløbet bare vokset og vokset. Vi har været helt oppe på 200, og 181 i år er lidt af en fest, siger løbeklubbens formand Michael Ibsing, der havde travlt med at servere kransekage og champagne til løberne, når de kom i mål.

- Kransekagerne smager simpelthen så godt. Det er et af vores medlemmer, bager-Michael fra Karise, Michael Pedersen, der har været ansat i Karise Bageri, som kræser for os, siger Michael Ibsing.

Borgmester Ole Vive (V), udvalgsformand Eli Jacobi Nielsen (DF) og byrådsmedlem og folketingskandidat Tanja Larsson (S) deltog også i nytårsløbet.

- Jeg har på fornemmelsen, at de har bagt nogle rævekager ude på ruten. men de er velkomne ligesom alle andre, der har betalt 20 kroner for deltagelsen, siger Michael Ibsing.

Hvis man gerne vil være medlem af Løbeklubben Sibirien, så koster det 225 kroner årligt, og et af de førstkommende arrangementer er »høstfesten« i slutningen af januar, hvor årets medaljer og trøjer fra 2018 fejres.

- Før det deltager vi allerede på søndag i Herluftsholm serieløbet. Vi har også flere foredrag, og senere på året har jeg hørt, at kronprinsen vil invitere til endnu et Royal Run, som vi selvfølgelig stiller op i, fortæller Michal Ibsing.

- Udover vores superløber Kibrom Shabtu, der blev nummer 138 ud af 20.000 deltagere i Københavns halvmaraton og nummer 17 i Lillebælt Maraton, så ligger resten af os midt i løbefeltet, tilføjer han.

arrow Esters opfordring blev til 100 halvmaraton
20. januar 2020 kl. 21:44 Opdateret: kl. 08:59
Fra den 21. april må eksempelvis restauranter åbne for servering udenfor og indenfor men med restriktioner. Er reglerne for at gå ud og spise og drikke for indviklede?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk