16. juni 2021
Det nye program er på gaden, så man kan roligt holde øje med postkassen.
Det nye program er på gaden, så man kan roligt holde øje med postkassen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyt program i AOF Østsjælland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyt program i AOF Østsjælland
Opdateret 29. juli 2020 kl. 07:51
Faxe - 29. juli 2020 kl. 07:36
Af Morten Chas Overgaard

Hvis man vil lære et nyt sprog, lære at male eller opleve spændende foredrag, så kan man roligt holde et vågent øje med postkassen.

I uge 32 bliver det nye program til alle i Faxe, Stevns og Vordingborg Kommune nemlig husstandsomdelt, og i alt 42.000 husstande vil få det nye program. I programmet er der tilbud om blandt andet sprogundervisning på flere niveauer og sprog lige fra engelsk til japansk.

Inden for bevægefag er ligeledes hold for enhver smag og alder, og til de helt små har AOF i år babymassage på programmet.

De kreative hold give mulighed for dyrke sin interesse, lære mere og få ny inspiration til blandt andet portrætmaling, samt til at genbruge tøj.

Musikken har fyldt meget under nedlukningen af Danmark. AOF Østsjælland har i år fire kor, og som noget nyt starter foreningen et kor op i Fanefjord Kirke på Møn. Er man mere til det musikalske er der ti forskellige instrumenter på programmet.

Inden for IT er der begynderkurser og kurser i hjemmesider, og ligesom tidligere år tager AOF Østsjælland hånd om dem, der har det svært med at læse, stave eller skrive. Man kan kontakte AOF Østsjælland og ud fra en indledende test og samtale finder foreningen ud af, om man er berettiget til ordblindeundervisning. Undervisningen er gratis og foregår på små hold særlig tilrettelagt for ordblinde. Der arbejdes målrettet med læsning, stavning og skrivning med inddragelse af IT, og formålet er at give ordblinde forudsætninger for at kunne klare dig i såvel arbejdslivet som fritidslivet

Foredragssæsonen byder på mange spændende og aktuelle foredrag med blandt andre Mogens Lykketoft og Matilde Kimer, ligesom læge Charlotte Bech kommer på besøg i alle tre kommuner i september og fortæller om fremtiden med corona.

Deltagere i AOF Østsjællands aktiviteter kan være helt sikre på, at de sundhedsmæssige rammer er i orden, og skulle der komme nye retningslinjer fra regeringen, som begrænser foreningen virke, vil man få tilbud om tilbagebetaling af deltagergebyret. Så man kan trygt tilmelde sig den nye sæson i AOF Østsjælland.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk