24. september 2020
Line Krogh Lay (RV) og Kirsten Kock (ALT) er ikke enige om alt, men de ønsker en ny retning for Danmark med styrket demokratisk samtale om klima, miljø og uddannelse - og så lidt flere kvinder i Folketinget.
Line Krogh Lay (RV) og Kirsten Kock (ALT) er ikke enige om alt, men de ønsker en ny retning for Danmark med styrket demokratisk samtale om klima, miljø og uddannelse - og så lidt flere kvinder i Folketinget.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyt politisk makkerpar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyt politisk makkerpar
Faxe - 14. maj 2019 kl. 15:58
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Line Krogh Lay (RV) og Kirsten Kock (ALT) kan hyres til en demokratisk samtale før valget.

Politiske samtaler med den tværpolitiske duo Line Krogh Lay (RV) og Kirsten Kock (ALT). Det er et nyt tilbud fra de to lokale folketingskandidater i Faxe-kredsen, der gerne vil have nuancerne med i dialogen med de lokale borgere.

- Vi er som politikere og politiske kandidater nødt til selv at tage ansvar for at skabe mere tillid til, at vi faktisk alle - uanset politisk observans - forsøger at gøre det, som vi mener, er bedst for Danmark og de mennesker, der bor her. Vi skal gøre os umage for at komme ud at møde alle slags mennesker netop der, hvor de er, gå i dialog med dem og tage de svære debatter - også med dem, der er uenige med uenige med os i det meste, siger Kirsten Kock (ALT).

- Hvis du kunne tænke dig en politisk samtale med plads til nuancer, så skriv til os. Du kan samle din familie, dine venner, din forening eller dine kollegaer. Hvis I giver kaffen, tager vi kagen med, lyder opfordringen fra de to kvinder.

- Det er en af de ting, jeg har prioriteret højt, siden jeg kom i Kommunalbestyrelsen i Stevns Kommune i 2014, og det er noget, jeg har tænkt mig at fortsætte med, hvis jeg er så heldig at komme i Folketinget. For politik handler jo om jeres virkelighed og det land, som vi alle er fælles om. Alle har noget at byde ind med, og man kan finde noget at være enige om med langt de fleste, siger Line Krogh Lay.

- I Alternativets regeringsgrundlag har vi et afsnit om et nyt folkestyre med en mere involverende demokrati. Mange føler med god ret, at afstanden til de folkevalgte er blevet større, ligesom den demokratiske deltagelse for mange er reduceret til et simpelt kryds hvert fjerde år. Jeg ser den lokale, direkte dialog som en god start, der giver borgerne en reel mulighed for at involvere sig, lyder det fra Kirsten Kock.

Hvis du ønsker at komme i kontakt med de to lokale kandidater, for at arrangere en demokratisk samtale, kan du skrive til dem på linekroghlay@outlook.dk og kirsten.kock@alternativet.dk

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk