20. november 2017
Udviklingskonsulenterne i KFUM og KFUK i Danmark, Gritt Rhinstrøm Kristensen og Lene Nørby (ved flyglet), var rejst helt fra Aarhus til Haslev, for at sparke #Vi vil Haslev i gang. Foto: Kim Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

Udviklingskonsulenterne i KFUM og KFUK i Danmark, Gritt Rhinstrøm Kristensen og Lene Nørby (ved flyglet), var rejst helt fra Aarhus til Haslev, for at sparke #Vi vil Haslev i gang. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyt initiativ skal skabe fællesskab

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyt initiativ skal skabe fællesskab
Faxe - 14. september 2017 kl. 12:53
Af Nikolaj Rasch Skou
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

20,6 procent af børn i Haslev bor alene med deres mor eller far.

Der er 11.748 indbyggere og 283 personer kommer fra ikke-vestlige lande, hvilket er en stigning på 60 procent siden 2014.

12,3 procent bor i almene boliger og 82 procent er medlem af folkekirken.

Det var nogle af de facts som udviklingskonsulenterne i KFUM og KFUK i Danmark, Lene Nørby og Gritt Rhinstrøm Kristensen fremlagde onsdag aften i Kultunariet, hvor 15 borgere var mødt op for at medvirke til at udvikle flere fællesskaber i Haslev.

- Projektet #Vi vil Haslev skal fra i dag og cirka 100 dage frem skabe et nyt event og nogle tiltage ude i byen med gode familieaktiviteter, også for dem der er udsatte. Vi skal sætte noget i gang, der er synligt, og vi skal inviterer åbent, så det ikke kun er dem, man kender, der deltager. sagde Lene Nørby

Nogle af forslagene var store fællesspisninger med spil og leg før og efter, fejring af de fire årstider i Lunden, en lysfest ved Kultunariet, når der er Halloween, jul, påske, pinse og fastelavnsfester i naturen, fx Skoleskoven, fokus på årstidens frugt og grøntsager forskellige kulturer, rollespil og en Vikinge-festival.

Drøftelserne mundede ud i, at der allerede under Kulturnatten i Haslev foranstaltes en hoppeborg og en stand ved Kirkehuset.

Og lørdag den 4. november klokken 10 til 12 laves det første tiltag i form af en familieformiddag i samarbejde med Troelstrupgård på deres shelterområde, hvor der vil være mulighed for at tænde bål, lege og spille rollespil med udstyr.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk