5. juli 2020
Rønnede Golfklubs formand Jørgen Petersen glæder dig over, at der er igen er folk bag disken i Café Højen, hvor Jemmi Bertoletti er både medejer, bestyrer og chefkok. Foto: Claus Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

Rønnede Golfklubs formand Jørgen Petersen glæder dig over, at der er igen er folk bag disken i Café Højen, hvor Jemmi Bertoletti er både medejer, bestyrer og chefkok. Foto: Claus Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nye folk bag bardisken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nye folk bag bardisken
Faxe - 21. juni 2020 kl. 16:50
Af Claus Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I foråret gav den tidligere forpagter af Café Højen op, men nu er der igen gang i køkkenet i Rønnede Golfklub, og hvis ikke chefkokken Jemmi Bertoletti er opmærksom, risikerer han at rende stegepanden mod en murer.

Den anden halvdel af den nye forpagter-duo er nemlig Anders Bendtsen, der i forvejen står bag virksomheden Bendtsen Byg.

- Jeg holder ikke 20 år endnu som murer, og jeg har altid ønsket mig at komme ind i restaurationsbranchen - og så kom den her mulighed, siger Anders Bendtsen.

Det første møde med branchen bliver dog hovedsagelig ved skrivebordet, men kunderne kan risikere at støde på ham bag bardisken fra tid til anden.

- Det bliver mest noget med at styre økonomien og den slags. Men jeg kommer også til at hjælpe til herude, når det kan lade sig gøre, siger Anders Bendtsen, der burde have sikre hænder. I hvert fald har han en fortid som fodboldmålmand på Næstveds divisionshold.

I det daglige bliver det altså Jemmi Bertoletti, man møder i cafeen, og udover at jonglere i køkkenet er han også både bestyrer og medejer.

Så han er en mand med både mange kasketter og mange opskrifter.

- Jeg har lavet både dansk, fransk, italiensk og mexicansk mad, og arbejdet med både asiatisk og tyrkist buffet, siger Jemmi Bertoletti, der blandt andet har drevet Restaurant Locanda i Næstved sammen med sin far.

På Café Højen bliver der mest fokus på dansk mad, og menukortet rummer blandt andet dagens ret, ligesom fredagen er reserveret til klassikeren stegt flæsk.

- Men det kan da godt være, at der også dukker en pastaret op..., siger Jemmi Bertoletti med et smil. Han har nemlig italiensk blod i årerne.

De nye forpagtere håber at både golfspillere og andre gæster vil fylde godt op ved bordene i det daglige, og derudover satser de på både grill-arrangementer, musik og dans, take-away og selskaber.

- Vi er glade for golfspillerne, for det betyder, at her er kunder fra dag ét. Men vi kan ikke tjene alle pengene på dem, så vi har råderet over lokalerne til selskaber, og her er plads til små 100 gæster. Og vi har ledige pladser til både udsatte konfirmationer og julefrokoster, siger Anders Bendtsen, der ikke lader sig skræmme af, at en lang række tidligere forpagtere af cafeen har måttet give op.

- Lokalerne ligger jo fint, og her er en dejlig udsigt. Og så er der ikke så mange muligheder i området. Der er faktisk kun Rønnede Kro, og det er en anden prisklasse. Så vi er ikke en konkurrent til dem, men mere et alternativ, siger Anders Bendtsen.

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk