17. februar 2019
Et nyt, ung team er klar til at kræse om gæsterne på Rønnede Kro. Fra venstre er det Anders Holst Nielsen, souschef i køkkenet, Trine Degn Hansen, souschef i restauranten, Kevin Tuuling, køkkenchef og restaurantchef Louise Lynggård Petersen. Foto: Rune Reggelsen Skjold
Et nyt, ung team er klar til at kræse om gæsterne på Rønnede Kro. Fra venstre er det Anders Holst Nielsen, souschef i køkkenet, Trine Degn Hansen, souschef i restauranten, Kevin Tuuling, køkkenchef og restaurantchef Louise Lynggård Petersen. Foto: Rune Reggelsen Skjold
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nye ansigter på kroen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nye ansigter på kroen
Faxe - 21. oktober 2016 kl. 13:43
Af Rune Reggelsen Skjold
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I løbet af det seneste halve år er nye ansigter kommet til på Rønnede Kro.

I køkkenet har køkkenchef Kevin Tuuling fået selskab af souschef Anders Holst Nielsen, og i restauranten er der kommet en ny dynamisk duo i form af restaurantchef Louise Lynggård Petersen og souschef Trine Degn Hansen.

- Vi har fået nye ansigter på kroen, og det glæder jeg mig meget over, det er et rigtig godt team, vi har fået samlet, siger forpagter Silje Brenna om de nye medarbejdere.

Det nye hold kan man blandt andet møde, når kroen 4. november inviterer til vinsmagning.

- Det er vine fra Abadia de Acón, et mindre kendt vinhus med rigtig gode vine. Vi skal smage på flere af dem, og så er der naturligvis en rigtig god middag, hvor retterne passer til de enkelte vine, siger Silje Brenna og fortæller, at det stadig er muligt at få plads ved arrangementet.

Man kan læse mere på om vinarrangementet og Mortens Aften på Rønnede Kro 10. november på www.r-kro.dk.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk