21. september 2020
Francesco Prudente åbner den italienske restaurant »Basilico« i Vestergade 3 i Haslev søndag den 20. september. Foto: Nikolaj Rasch Skou
Francesco Prudente åbner den italienske restaurant »Basilico« i Vestergade 3 i Haslev søndag den 20. september. Foto: Nikolaj Rasch Skou
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny italiensk restaurant åbner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny italiensk restaurant åbner
Faxe - 15. september 2020 kl. 17:18
Af Nikolaj Rasch Skou
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Basilico er navnet på en ny italiensk restaurant, der åbner i Vestergade 3 søndag den 20. september.

Familien Prudentes danske eventyr begyndte for snart fire år siden i den nordjyske by Sæby.

Her åbnede Francesco Prudente sin italienske restaurant »Basilico« med pizza, pasta og burgere, efter at han på opfordring fra en ven var flyttet med sin familie fra Schweiz til Danmark.

To år senere måtte de lukke restauranten igen, men efter et længere ophold i Italien er de nu tilbage i Danmark, i Haslev, hvor Natalia Kuns og Francesco Prudentes niårige søn Christian også er begyndt i skole.

- Vi er meget glade for at være flyttet til Haslev, og her mangler en italiske restaurant med italienske råvarer, som den friske mozzarellaost vi bruger på vores napolitanske pizzaer, siger Francesco Prudente, der åbner sin nye restaurant i Vestergade 3 i Haslev søndag den 20. september klokken 17.30, og den kommer også til at hedde Basilico, fortæller Francesco Prudente, der helst taler engelsk eller italiensk, selvom både han og Natalia forstår en hel del dansk.

Basilico vil være lukket om mandagen, men er åben alle andre dage fra klokken 11 til 15.30 og 17 til 22.

- Vi havde plads til 25 spisende gæster i Sæby. Lokalet her i Haslev er mindre, men det er en god start for os, siger Francesco Prudente.

- Man kan også bestille takeaway hos os til større fester derhjemme, tilføjer Natalia Kun.

En af de ting Francesco Prodente lavede i Sæby i sin sparsomme fritid var, at han underviste i det italienske køkken hos FOF.

Og det kunne han godt forestille sig, at han med tiden vil gøre igen i Haslev, for det var nogle meget afterspurte aftenskolekurser.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk