23. marts 2019
26-årige Sisse Labuz Andersen overtager 1. september billetkonduktørkasketten og med den titlen som forpagter af Haslev Bio fra Jan Knudsen, der har valgt at trække sig tilbage - han fylder 70 næste gang, som han siger. Foto: Kathrine Harvey
26-årige Sisse Labuz Andersen overtager 1. september billetkonduktørkasketten og med den titlen som forpagter af Haslev Bio fra Jan Knudsen, der har valgt at trække sig tilbage - han fylder 70 næste gang, som han siger. Foto: Kathrine Harvey
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny forpagter af Haslev Bio

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny forpagter af Haslev Bio
Opdateret 16. august 2018 kl. 13:04
Faxe - 16. august 2018 kl. 12:07
Af Kathrine Harvey
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Nu skal jeg bruge tid på at klippe hæk og klippe græs, konstaterer Jan Knudsen, om beslutningen om at trække sig tilbage som forpagter af Haslev Bio gennem de sidste 12 år.

- Jeg har haft rigtig mange gode oplevelser her i Haslev Bio, hvor jeg faktisk har været med inde over siden engang i 70'erne, mens det var Annelise Houmann (tidl. ejer af Bio Næstved red.) der havde forpagtningen af biografen i Haslev også. Jeg er tryg ved at lade de nye forpagtere overtage roret, og jeg har lovet dem at hjælpe til i kulissen, hvis de får brug for mig, siger Jan Knudsen.

Efter en ansøgningsrunde, som det sig hør og bør, er valget nu, i samråd med kommunens kultur- og borgerservicechef, Benny Agergaard, faldet på 26-årige Sisse Labuz Andersen, der er født, opvokset og bosiddende i Haslev og har forældre, der er erhvervsdrivende i byen.

Hun er uddannet salgsassistent i detailhandlen i Næstved og har blandt andet arbejdet som afdelingsleder i en butik i København. De seneste år har hun været med inde over hendes mor, Jeanettes, butik: Haslev Smørrebrød, og hun har længe gået og drømt om at starte sin egen forretning i Haslev.

Fra 1. september forpagter hun biografen sammen med sin mand, Mads på 27 år, og så skal den nye tilværelse også tilpasses for parrets to børn på henholdsvis fem og tre år.

- Det er en fantastisk mulighed, vi har fået, og vi lover at passe godt på Haslev Bio, siger Sisse Labuz Andersen.

Det er Sisse, biografgængerne kommer til at møde i biografen, mens Mads ved siden af forpagtningen af biografen også er tømrer på fuld tid.

Der er afskedsreception for Jan Knudsen i Haslev Bio 31. august klokken 14.00 til 16.30, hvor man også har mulighed for at hilse på de nye forpagtere.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk