19. oktober 2018
Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny arbejdsgruppe for tryghed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny arbejdsgruppe for tryghed
Faxe - 27. oktober 2017 kl. 16:02
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Borgmester Knud Erik Hansen (S) har på vegne af Faxe Byråd nedsat en tværgående gruppe, som skal arbejde for tryghedsskabende løsninger i Haslev.

arrow Læs også: Uro i Haslev: SSP-indsats udvides

Det sker på baggrund af den senere tids kedelige episoder i Haslev by, og på baggrund af det store borgermøde den 5. oktober, hvor borgere, repræsentanter fra politiet og kommunen var i dialog om situationen.

Den tværgående gruppe består af borgmesteren, formanden for SSP-styregruppen René Tuekær (Borgerlisten), Channie Kjær fra Haslev Handelsstandsforening, politiet, en SSP-medarbejder, Henrik Rützou Aakast (V) fra natteravnene, Frank Månsson fra Bykroen, taxichaufførerne Kenneth Hansen og Nellie Proustgaard og borgerrepræsentanten Pia Hornbek.

Gruppen består således af personer med forskellig indsigt og viden, som kan være nyttig, når der skal skabes forslag til løsninger.

Det første møde i gruppen holdes torsdag den 16. november klokken 16 til 18. Det forventes endvidere, at der igen i februar måned 2018 bliver holdt et borgermøde i Kultunariet, så alle parter sammen kan gøre status over situationen.

- Det ligger hele byrådet meget på sinde, at alle kan færdes trygt i Haslev by, også om natten og i weekenderne. Jeg tror, at den tværgående gruppe, hvor vi udnytter hinandens viden og kompetencer, vil være et godt bidrag til at styrke det forebyggende arbejde, siger Knud Erik Hansen.

arrow Uro i Haslev: To mænd får forbud mod at opholde sig i centrum
03. november 2017 kl. 14:42 Opdateret: kl. 14:42
arrow Dialogmøde: Haslev rejste sig i flok
06. oktober 2017 kl. 14:45 Opdateret: kl. 14:45

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk